Nederland Slank recepten

Roggepannenkoek met fruit

Pannenkoeken! Wie lust die nou niet? Helaas zijn gewone pannenkoeken niet echt een gezonde optie, maar deze pannenkoeken zijn dat wel! Deze zijn namelijk op basis van roggemeel, maar in principe kun..

Het recept

Zelfgemaakte ijsthee

Op een (warme) dag eens wat anders drinken dan bijvoorbeeld thee of water? Probeer dan zeker eens dit recept voor zelfgemaakte ijsthee! Deze ijsthee is heerlijk fris met veel smaak, en ook nog eens..

Het recept

Knapperige kipnuggets

De meeste mensen vinden kipnuggets erg lekker. Maar ondanks dat het lekker is, is het vaak niet erg gezond. Daarom hebben wij speciaal voor jou een gemakkelijk recept gemaakt voor kipnuggets die je..

Het recept

Frisse salade van taugé en komkommer

Vind jij een salade ook zo lekker in de zomer? Dan is dit zeker iets voor jou! Deze salade met taugé en komkommer is makkelijk te maken en is door zijn milde en frisse smaak het perfecte bijgerecht..

Het recept

Lichte bonensalade

Dit is ook weer zo’n ideaal lunchgerecht dat zeker aan smakelijkheid wint als je het een dag van tevoren klaarmaakt en ’s nachts lekker in laat trekken. Gebruik de hoeveelheid bonen uit je plan en..

Het recept

Kip pili-pili met tomatensalade

Oorspronkelijk is piri-piri een Portugees gerecht waarbij de kruiden in een olie gemixt worden. Maar het is een gerecht dat je ook heel zelf makkelijk kunt maken op een Nederland Slank verantwoorde..

Het recept

Appelpannenkoek

Hou je meer van een beetje iets zoetigs tussen de middag? Wil je wel iets wat echt een maaltijd is maar ben je minder van de hartigheid of de salades? Door een beslagje te maken van je roggemeel en..

Het recept

Rosbief wrap met guacamole

Voor de liefhebber van een wat pittiger lunch met vlees hebben we als favoriet de Rosbief wrap samengesteld. Omdat de rosbief gerold wordt met slabladeren blijft de inhoud fris en het geheel behoudt..

Het recept

Eiwrap met garnalen, spinazie en tomaten

Deze week een lekker en orgineel idee voor de lunch. Namelijk een eierwrap met aardappelen, spinazie en tomaat. Het recept is eenvoudig te bereiden en het ziet er ook nog eens super lekker uit. 

Het recept

Wortelburger

Deze week speciaal voor de vegetariërs onder ons: een burger gemaakt van wortelen, noten en kruiden. Omdat je de burger zelf maakt, weet je ook precies wat er allemaal in zit. Dat is extra smullen...

Het recept
Laad meer recepten

Altijd op de hoogte?

Geef u op voor gratis tips en ontvang direct de 10 belangrijkste adviezen om te beginnen met afvallen!