Nederland Slank recepten

Lichte bonensalade

Dit is ook weer zo’n ideaal lunchgerecht dat zeker aan smakelijkheid wint als je het een dag van tevoren klaarmaakt en ’s nachts lekker in laat trekken. Gebruik de hoeveelheid bonen uit je plan en..

Het recept

Kip pili-pili met tomatensalade

Oorspronkelijk is piri-piri een Portugees gerecht waarbij de kruiden in een olie gemixt worden. Maar het is een gerecht dat je ook heel zelf makkelijk kunt maken op een Nederland Slank verantwoorde..

Het recept

Appelpannenkoek

Hou je meer van een beetje iets zoetigs tussen de middag? Wil je wel iets wat echt een maaltijd is maar ben je minder van de hartigheid of de salades? Door een beslagje te maken van je roggemeel en..

Het recept

Rosbief wrap met guacamole

Voor de liefhebber van een wat pittiger lunch met vlees hebben we als favoriet de Rosbief wrap samengesteld. Omdat de rosbief gerold wordt met slabladeren blijft de inhoud fris en het geheel behoudt..

Het recept

Eiwrap met garnalen, spinazie en tomaten

Deze week een lekker en orgineel idee voor de lunch. Namelijk een eierwrap met aardappelen, spinazie en tomaat. Het recept is eenvoudig te bereiden en het ziet er ook nog eens super lekker uit. 

Het recept

Wortelburger

Deze week speciaal voor de vegetariërs onder ons: een burger gemaakt van wortelen, noten en kruiden. Omdat je de burger zelf maakt, weet je ook precies wat er allemaal in zit. Dat is extra smullen...

Het recept

Gevulde paprika met kikkererwten (hummus)

Vind jij paprika ook zo lekker? Probeer dan zeker een keer dit recept voor gevulde paprika met hummus: lekker makkelijk als lunch of voor bij het avondeten. Vegetarisch en zeer smaakvol! De..

Het recept

Zwarte bonenburger

Hou je nog steeds van lekkere hamburgers? Dit eenvoudige recept voor vegetarische zwarte bonen burgers zet je gemakkelijk binnen een uur op tafel. De zwarte bonen geven de burger een rijke smaak en..

Het recept

Bloemkoolcups met groente

Elke dag een lekkere maaltijd bereiden met voldoende voedingsstoffen kan erg lastig zijn, herkenbaar? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij hebben genoeg lekkere recepten op de site staan! Zo..

Het recept

Nieuwe oogst asperges met aardappel en ei

Lekker! Nu het voorjaar is begonnen en de bloementjes uitkomen, kunnen we weer genieten van de aspergeoogst. Asperges groeien onder de grond en worden vanaf april geoogst. Wist je dat in asperges..

Het recept
Laad meer recepten

Altijd op de hoogte?

Geef u op voor gratis tips en ontvang direct de 10 belangrijkste adviezen om te beginnen met afvallen!