Nederland-Slank-Mar-12-2024-06-57-01-1280-AM

Eiwrap met garnalen, spinazie en tomaten

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
09 juni 2021

Deze week een lekker en orgineel idee voor de lunch. Namelijk een eierwrap met aardappelen, spinazie en tomaat. Het recept is eenvoudig te bereiden en het ziet er ook nog eens super lekker uit. 

eiwrap

Ingrediënten (2 personen):

1 portie garnalen, gepeld

4 eieren

50 ml halfvolle melk

2 gekookte aardappelen

2 tomaten

1 portie spinazie

1 portie huttekäse

2 el olijfolie

1 tl bieslook

Peper en zout naar smaak

Voeg eventueel wat garnalen toe.

Bereidingswijze:

1. Kluts de eieren. Doe de melk erbij en roer door elkaar.

2. Verhit de olie in een koekenpan en voeg de helft van het mengsel en de helft van de garnalen toe in de pan. Bak op laag vuur gaar tot een omelet.

3. Bak vervolgens de andere helft van het mengsel en de garnalen op dezelfde manier.

4. Was de spinazie en hak grof.

5. Snijd de aardappelen en tomaten in blokjes.

6. Doe de huttekäse in een bakje en voeg de bieslook toe.

7. Smeer de helft van de huttekäse op de omelet en voeg de helft van de spinazie, tomaat en aardappelen toe.

8. Herhaal dit met de andere helft en serveer.

Eet smakelijk!