bannerimage

Forel met groenten

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
29 maart 2020

bannerimage

Forel met groenten

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Zin in vis vandaag? Zalm, kabeljauw of wat dacht je van forel? Een lekker en toegankelijk visje. Voor dit recept, heb je helemaal geen pan nodig. Probeer deze forel uit de oven met groente naar keuze.

 

Ingrediënten Forel met groenten

  • Forel of andere vis
  • Olijfolie
  • zout en peper
  • Ui in stukjes
  • Sap van een ½ limoen
  • Courgette in stukjes
  • Wortel in stukjes
  • Peterselie

Bereidingswijze

 
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Neem een groot stuk aluminiumfolie, groot genoeg om de vis en groente erin te stoppen en een pakketje ervan te maken.
  3. Maak de vis schoon (indien nodig) en plaats het op de folie.
  4. Besprenkel de vis met olijfolie limoensap en zout en peper. Voeg de rest van de ingrediënten ook toe (boven op en naast de vis).
  5. Wikkel alles op in de aluminiumfolie, zodat het goed afgedicht is.
  6. Bak de vis 30 minuten in de oven.

Meer recepten