bannerimage

Kabeljauwfilet in saffraansaus

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
23 maart 2020

bannerimage

Kabeljauwfilet in saffraansaus

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle saus zonder room die binnen no time klaar is.

Ingrediënten kabeljauwfilet-600x400

  • 1 portie Kabeljauwfilet
  • Kokosolie
  • Citroen
  • Saffraan (fijngemalen)
  • Zout naar wens

Bereidingswijze

  1. Verwarm de olie in de pan en strooi ondertussen wat zout over de vis.
  2. Breng een glas water aan de kook. Doe de saffraan in het glaasje en vul deze met heet water. Laat dit een paar minuten staan.
  3. Bak de vis aan beide kanten gaar.
  4. Pers de citroen, doe deze in de schaal waar de vis in gaat en voeg de saffraanmengsel aan toe.
  5. Doe de gebakken vis in de saffraansaus en zorg ervoor dat de vis goed bedekt is met de saus.

Meer recepten