Stappenplan

Wat ga je doen? En wat kan je verwachten?

1. Een gratis consult
Schrijf je eerst in voor een gratis consult. Vervolgens nemen we contact met jou op, en sturen wij een filmpje met een uitgebreide uitleg over het programma. Hierna volgt het gratis consult, dit wordt gehouden via Skype of telefoon.
In dit consult bespreken we wat jouw behoeften, wensen en vragen zijn en zal er uitleg gegeven worden over het verloop van het programma.

2. Inschrijven voor het programma
Om je in te schrijven kun je eerst deel 1 van het inschrijfformulier invullen en de onlinebetaling doen via IDEAL of andere betaalmogelijkheden. Vervolgens kom je in deel 2 van het inschrijfformulier.

3. Bloedprikken
Als de inschrijving compleet is, ontvang je een email met de bloedprik(lab)formulieren. Je kunt vervolgens bloedprikken op de dichtstbijzijnde prikposten:

– Rotterdam e.o. (Star-SHL)
– Amsterdam, Haarlem, Leiden e.o. (Amsterdamse Atal Medial)
– Zeeland, ‘s Hertogenbosch e.o. (Rotterdamse Star-SHL)

– Den Haag e.o. (zowel bij Rotterdamse Star-SHL als bij Amsterdamse Atal Medial)

De rest van het land prikt in de buurt van huis bij een priklocatie de we samen opzoeken.

Met het SHL formulier kun je bij de door  ons aangegeven laboratoria in de omgeving bloed gaan prikken.

4. Voedingsplan wordt gemaakt
Zodra de uitslagen van het bloed binnen zijn, kunnen wij zien hoe jouw persoonlijke voeding eruit moet gaan zien. Aan de hand van jouw bloedwaarden en wensen zal er dan een voor jou op maat gemaakt eetprogramma worden opgesteld.

Dat is een driedaagse menucyclus (met variatielijsten) waarin voor elke maaltijd voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten, groente en fruit om geen honger te hebben wordt opgenomen. Vanaf het moment dat de bloeduitslag bij ons binnen is duurt het ongeveer 10 dagen voor je het plan over de post binnen hebt.

5. Afspraak maken
Wanneer het plan klaar is nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor de uitleg. Je kunt alvast het programma-boekje doorlezen en je eventuele vragen noteren. Tijdens het eerste consult zullen wij het hele plan met je doornemen en je vragen beantwoorden. Houdt er rekening mee dat dit ongeveer een uur duurt. Alle consulten kunnen ook in de avond plaatsvinden, wanneer jij tijd hebt.

6. consulten
Het programma bestaat uit 4 fasen. Je krijgt verspreid over de fasen van het programma consulten waarbij je met je vragen of ervaringen terecht kunt bij je ervaren begeleider. Deze consulten zullen online zijn, dus je hoeft er niet eens voor de deur uit. We gebruiken hiervoor Skype, zodat we je persoonlijk kunnen spreken.

In het begin zullen er wekelijkse consulten plaats vinden om je te leren hoe je snel afvalt zonder veel honger. En later gaan we je leren hoe je producten invoert, die niet in het programma stonden. Tussentijds houden we ook mailcontact.

Wanneer je klaar bent met het plan, dan kan je zelfstandig verder. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit programma ook op lange termijn de beste resultaten oplevert.

Wij zullen eens in de zoveel tijd contact met je opnemen om te vragen hoe het gaat.

7. De 4 fasen van het programma
Voorbereidingsfase
De eerste fase is de voorbereidingsfase, waarbij je lichaam wordt gereinigd en voorbereid op de strenge fase waardoor je dan sneller zult gaan afvallen en minder trek zult krijgen. Je begint als het ware met een schone lei aan het programma. Deze fase duurt 2 dagen.

Strenge fase
Na de voorbereidingsfase volgt de strenge fase waarbij de voeding precies gericht is op het herstellen van jouw hormoonhuishouding. Waarom dit de strenge fase wordt genoemd, komt omdat je je precies moet houden aan jouw maaltijdplanning. Hier staat precies wat en hoeveel je mag eten. Het is belangrijk om je hier 100% aan te houden. Hierdoor word je verstoorde metabolisme weer in evenwicht gebracht. Het betekent dus absoluut niet dat je erg weinig en beperkt mag eten. Het is afgestemd op jouw behoefte. Wat je mag eten verschilt wel erg per persoon, maar je hebt nog veel keuze uit verschillende soorten producten. Bijvoorbeeld rood en wit vlees, vis, groente, fruit, knäckebröd, roggebrood, aardappelen en soms ook zuivelproducten zoals kaas, melk en yoghurt. Belangrijk zijn de hoeveelheden en de combinaties. Tijdens deze fase zul je sneller dan met andere programma’s afvallen, in sommige vallen zelfs 3 kilo per week! Dit zou kunnen betekenen dat je 12 kilo per maand kan verliezen! Deze strenge fase blijf je volgen tot je 2 kilo van je streefgewicht bent.

De minder strenge fase
Na de strenge fase volgt vervolgens de minder strenge fase, waarom dit de mindere strenge fase wordt genoemd, is omdat je in tegenstelling tot de strenge fase, steeds meer mag gaan toevoegen aan je eetpatroon waardoor je lichaam weer kan wennen aan meer eten en je mag uitproberen welke uitwerking andere producten op je lichaam heeft. De minder strenge fase draagt er ook aan bij dat je geen jojo-effect zult krijgen en je slanke lichaam zult behouden. Deze fase duurt 15 á 20 dagen.

Fase van gewichtsbehoud
Na deze fase heb je je streefgewicht bereikt en kun je het alleen. Wel krijg je tips en richtlijnen mee om je gewicht te kunnen behouden. Bovendien zul je doordat je hormoonhuishouding weer in balans is, merken dat je niet eens meer zo veel en ongezond wil eten als voorheen. Je maag is dan hersteld en zult veel sneller voldaan zijn.

Zet de eerste stap, die je leven voorgoed zal veranderen
Het programma word je makkelijk gemaakt doordat er in je persoonlijke voedingsprogramma precies staat wat en hoeveel je mag eten. Je hoeft dus geen calorieën te tellen, pillen te slikken of maaltijdvervangers te gebruiken. En een hongergevoel zit er ook niet bij, waardoor het goed vol te houden is.

Vele klanten in binnen- en buitenland zijn je al voorgegaan en hebben zelfs gewichtsverlies ervaren tot 36 kilo in drie maanden! Dit komt neer op 12 kilo per maand. En tussen de 2 en 3 kilo per week. Het is toch een fantastisch vooruitzicht dat je van alles mag eten, geen honger hebt en uiteindelijk je streefgewicht bereikt en behoudt? Meld je aan voor een gratis consult. Je kunt vandaag nog beginnen door de eerste stap te zetten, die je leven voorgoed zal veranderen.