Caroline heeft haar endorfinesysteem hersteld.

Geschreven door: Caroline

Voorheen is het mezelf nooit gelukt om mijn eetgewoontes onder controle te houden. Ik was een echte emotie eter. Het voedingsplan van Nederland Slank, wat bij andere wél tegen eetbuien werk, was bij mij niet zo. Door veel stress en een slecht zelfbeeld lukte het me niet. Liesbeth raadde me toen aan om te beginnen met het endorfine herstelplan. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Het was de beste beslissing die ik heb genomen.

Wat is het endorfine herstelplan?

Mijn grootste frustratie was dat ik als emotionele eter nooit mijn eetgewoonten onder controle heb kunnen krijgen. Zelfs het voedingsplan van Nederland Slank, dat bij de meeste mensen met eetbuien werkt, werd me door alle stress even te moeilijk.

Heimelijk benijdde ik dan ook die mensen die zich wegens overtollig overgewicht op kosten van de zorgverzekeraar mochten laten opereren. Ik was eigenlijk best sceptisch toen Liesbeth van Nederland Slank mij na een tijdje adviseerde om voeding te gaan gebruiken die het endorfine systeem herstellen.

Nu is gebleken dat ik receptoren tekort kom. En met de orthomoleculaire adviezen van mijn begeleider konden die prima hersteld worden. Mijn endorfine-receptoren werkten niet zo goed en ook de dopamine-, GABA-, insuline-receptoren en glutamaat spelen een rol in de problemen die ik ondervond.

Hierdoor had ik gevoelens die ervoor zorgden dat ik met vlagen de neiging had om afwisselend zoete, vette of zoute spijzen te eten. Omdat ik er na talloze pogingen wederom niet in geslaagd was mijn slechte eetgewoonten te elimineren, dacht ik dat het net als alle andere pogingen weer zou mislukken. Maar ik bedacht me, dat als de adviezen niet zouden helpen, dit natuurlijk ook in Liesbeth's nadeel was. Want ik zou dan een klant zijn zonder positieve feedback.

caroline-1

Endorfine herstellen, eerst met voeding en dan evt met orthomoleculair advies.

Ik was daarom ook heel erg verbaasd toen ik na toepassen van de eerste endorfine-herstel-adviezen meteen verschil merkte. Meteen reduceerde mijn eetlust naar een normaal en gezond eetpatroon.

De krampachtigheid van het gevoel dat ik er alleen voor sta en moet vechten om maar niet buiten mijn boekje te gaan was op slag verdwenen. Ook de onmacht, frustratie, gebrek aan doorzettingsvermogen en het jojo effect was ineens verleden tijd. Het komen en gaan van heftige aanvallen van verlangen naar producten met veel suikers en zetmeel, behoorden ook ineens tot het verleden.

Door endorfine gelukkiger en zelfverzekerder.

carolineklaar

Ik was daarom ook heel erg verbaasd toen ik na toepassen van de eerste endorfine-herstel-adviezen meteen verschil merkte. Meteen reduceerde mijn eetlust naar een normaal en gezond eetpatroon.

De krampachtigheid van het gevoel dat ik er alleen voor sta en moet vechten om maar niet buiten mijn boekje te gaan was op slag verdwenen. Ook de onmacht, frustratie, gebrek aan doorzettingsvermogen en het jojo effect was ineens verleden tijd. Het komen en gaan van heftige aanvallen van verlangen naar producten met veel suikers en zetmeel, behoorden ook  ineens tot het verleden

 

Door endorfine gelukkiger en en zelfverzekerder

Met als gevolg dat het slechte zelfbeeld dat ik over mijzelf had en mijn minderwaardigheidscomplex ook is verdwenen. De eerste dag merkte ik al dat ik nu degene ben geworden die boven mijn eetgewoonten staat, en eten zelfs ook geen dominante rol meer speelt in mijn leven.

Ik heb zoveel energie dat ik nu vier keer per week in de sportschool te vinden ben.  Ik voel mij een gelukkiger, en zelfverzekerder mens en durf nu positiever in het leven te staan.  Ook mijn nachtrust is nu zo goed dat ik ‘s ochtends uitgerust wakker wordt.  Ik kan de hele nacht gewoon doorslapen.

Een leuke bijkomstigheid is dat mijn haar bovendien voor het eerst van mijn leven eindelijk in het gewenste model zit als ik het geföhnd heb. Daarnaast is mijn huidstructuur en ontlasting verbeterd en ben ik zelf als persoon rustiger, blijer en stabieler geworden.

Endorfine herstel werkt voor eetbuien

Het is natuurlijk de ultieme droom van elke eetverslaafde om als donderslag bij heldere hemel van je eetverslaving af te komen. Wat mij betreft is het endorfine herstelplan daaraan tegemoet gekomen. Ik ben blij dat ik de gok heb gewaagd. Het is even een uitgave, maar het is mij heel veel waard. Het heeft mij net dat duwtje in de goede richting gegeven dat tot nu toe niets en niemand met een bepaalde methode of door persoonlijke  emotionele ondersteuning heeft kunnen bewerken. Het unieke van deze adviezen, is dat alles wat ik voorheen nodig had om mij te helpen matig en gezond te eten  nu geen enkele rol meer speel

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Helpt endorfine herstel ook voor een beter zelfbeeld?

Recent ging ik de winkel in om kleding te passen. Op aandringen van de verkoopster besloot ik een getailleerde jurk aan te trekken die mij normaal nooit zou passen. Toen ik in de spiegel keek, viel ik zowat achter over van verbazing. Daar zag ik een veel slankere dame die centimeters af is gevallen. Ik realiseerde mij dat ik nu echt op weg ben naar mijn nieuwe ik en dat mijn oude ik bezig is om langzaam maar zeker een transformatie te ondergaan.

Door endorfine herstel geen therapeut meer nodig

Ik zie nu dat ik sinds mijn endorfine systeem hersteld is, ik onbewust op weg ben naar een slanker leven. Nu durf ik zelfs met zekerheid te zeggen dat het afvallen met gebruik van deze orthomoleculaire adviezen, mij emotioneel zoveel sterker heeft gemaakt en het mij makkelijker af gaat om andere eetgewoonten die tot gewichtsverlies lijden vol te houden. En dit zonder hulp van een therapeut, zonder operatie, zonder vieze shakes en pillen die van alles beloven maar het toch niet waar kunnen maken.

 

Wil je weten hoe mijn traject is verlopen na 5 weken? Lees dat hier!

 

Start De Test Nu>>