Januski's success story

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

374552765_886289706253645_757027934861643654_n

Ik ben nooit een grote eter geweest, maar de afgelopen jaren was ik wat zwaarder dan normaal. Ik heb verschillende diëten, personal trainers en zelfs de trending HGW geprobeerd. Hoewel ik wel resultaten zag, waren ze nooit blijvend. Bijna bij elke maaltijd had ik last van een opgeblazen gevoel en darmklachten. Ook had ik een paar gezondheidsklachten waar ik vanaf wilde.


Ik was enorm wanhopig toen ik Nederland Slank ontdekte. Na mijn eerste consult met Liesbeth wist ik meteen dat ik haar hulp nodig had om mijn gewenste veranderingen te bereiken. Eerlijk gezegd geloofde ik niet echt dat deze 'simpele' dingen een groot verschil konden maken voor mijn gezondheid. Ik was behoorlijk sceptisch.

Gelukkig zag ik na twee weken al verschil op de weegschaal. En niet alleen dat, ik had ook geen last meer van mijn darmen. Wat was ik blij! Die resultaten gaven me de kracht om door te zetten, ook al was het zeker niet makkelijk. Ik besloot ervoor te gaan! Zelfs mijn suikerverlangens namen uiteindelijk af!

Voor mij is voeding meer dan alleen eten om je maag te vullen. Het gaat ook om zelfbeheersing en controle nemen over je leven. Je bent letterlijk wat je eet. Mijn anxiety is drastisch verminderd, ik voel me beter in mijn vel en beter dan ooit tevoren! No cap!😊🌱