Joël: 8 kilo gewichtsverlies in de eerste 8 weken!

Geschreven door: Joël

"Nederland Slank, dankjewel voor dit succes!!!" - Joël

Joël heeft lang getobd met zijn gewicht tot hij via een kennis terecht kwam bij Nederland Slank. In mei 2019 begon hij met zijn eerste stap naar een gezond en en slank lichaam. En het was gelijk een spectaculaire start met maar liefst -8 kg in de eerste paar weken! Maar hij was ook veel energieker, fit en had absoluut geen honger. Daarnaast merkte hij dat zijn relatie met eten anders werd. Hij werd bewuster van zijn keuzes en at lekker en gezond.

Joël: "Ik ben altijd al bezig geweest met diëten, shakes, koolhydraatarm eten en nog veel meer, maar nooit met blijvend succes.... Ik heb sinds vorig jaar iemand leren kennen, die zei dat Nederland Slank wel iets voor mij was en het klopt.."

"Het werkt echt! Ik ben nu bijna 1 jaar bezig en ik ben 26 kilo lichter. Van mijn lichaam is er in totaal 104 cm af gegaan!"

unnamed

Joël heeft niet alleen zijn streefgewicht behaald maar hij is ook ontzettend veel centimeters kwijt in omvang! Zo heeft hij nu een navelomvang die ruim binnen de gezonde zone valt en het risico op een heleboel gezondheidsklachten aanzienlijk verminderd! (Zie hieronder zijn lichaamsmetingen in de waist to height calculator.)

Schermafbeelding

Met vriendelijke groet, Joël van Mierle.