Judith: minder gezondheidsklachten via NL Slank!

Geschreven door: Judith

Judith is dietist en niet perse te zwaar maar had wel wat klachten: "Ik vind het heel fijn aan het voedingsplan dat ik altijd kan terugvallen op “de strenge fase” wanneer je merkt dat je minder fit bent of meer last hebt van klachten. Dan weet ik dat het binnen een paar dagen weer een stuk beter is!"

Tijdens mijn Nederland Slank avontuur op weg naar een gezond en fit leven heb ik in de eerste week een aantal doelen gesteld. Mijn eerste doel was: mijn gewicht terugbrengen op 60kg. Dit is gelukt! Ik weeg nu 59.8 kg.

Schermafbeelding 2020-09-24 om 11.09.13kopie

Daarnaast wilde ik een huid met minder onzuiverheden. Dit kan ik bereiken als ik mij goed aan het voedingsplan houd. Wanneer ik sjoemel merk ik dit meteen aan mijn huid. Dit heb ik dus zelf in de hand!

Ook zijn mijn buikklachten verminderd. Ik heb geen opgeblazen gevoel meer wanneer ik eet volgens het voedingsplan. Wanneer ik voeding eet die voornamelijk uit koolhydraten bestaat krijg ik meer last van mijn buik. Ik kan nu goed aanvoelen waar mijn lichaam wel en niet tegen kan. Mijn laatste doel had met gewrichtsklachten te maken.

AdobeStock_78720615_1