Kaa Joo: resultaten na 8 weken met NL Slank

Geschreven door: Kaa Joo

Kaa Joo is in 8 weken tijd 12 kilo afgevallen en voelt zich beter dan ooit. Ze deelt met ons haar eigen evaringen, before and after foto en de reacties van haar omgeving. Ben je benieuwd naar haar Nederland Slank avontuur? Lees het hieronder. 

Zonder verwachtingen

"Via mijn tante kwam ik bij Nederland Slank terecht en wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om me aan te melden. Ik stapte dit traject in zonder enige verwachtingen, waardoor ik open stond voor alles en misschien wel het gekste verwachtte van dit voedingsplan. Gedurende fase twee, realiseerde ik me dat, wat er op mijn voedingsplan stond, helemaal geen gekke combinaties of kleine hoeveelheden waren. Ik besefte daardoor dat ik eigenlijk nooit heb geleerd om goed naar je lichaam te luisteren op het gebied van voeding en ik denk dat heel veel anderen hetzelfde hebben, omdat vele zijn opgegroeid met het idee dat ze hun bord moeten leeg eten."

53C93BC3D60C

Een andere kijk

"Door dit voedingsplan ben ik veel bewuster gaan eten en kan ik me ook eindelijk voegen bij de groep mensen die zegt dat ze van groente houden, omdat ik nu ook echt kan genieten van groente. Het verandert dus je hele kijk op voeding en gezondheid. Ik ben nu al acht weken bezig en ik ben twaalf kilo afgevallen en dat zonder erbij te sporten."

Reacties van andere

"Het meest opmerkelijke vind ik de reacties van mensen in mijn omgeving: 'Wat hou je dit goed vol!' en 'Wat goed dat je niks eet wat je niet mag eten!', maar zo voelt het dus helemaal niet. Binnen dit voedingsplan wordt er geen focus gelegd op wat je niet mag, want je bent nog wel even bezig met wat je allemaal wel mag, waardoor het niet voelt alsof je iets moet 'volhouden', zoals de meeste mensen hebben ervaren met andere diëten."