Kilo's gaan hard, dat motiveert voor Jennifer

Geschreven door: Jennifer vd Pol
Yeah! Mijn eerste volle week zit erop. Ik ben in 6 dagen tijd al 2,5 kilo kwijt. Dat gaat dus lekker hard. Momenteel weeg ik 67,8 kilo (stand van vrijdag 24 juni). Ik volg het programma trouw, ook al vind ik het soms zo ontzettend moeilijk. Ik heb best honger gedurende dag. Soms heb ik honger direct na een maaltijd, soms zit ik snel vol, maar komt de trek (past beter dan honger) pas na 1,5 uur.

Toch hou ik vol, omdat ik resultaat zie. Ik voel dat ik afval, ik voel me niet eens slecht, eigenlijk best goed. Mijn huid straalt en ik heb best nog wel energie. Ook zijn zware inspanningen niet heel prettig. Ben snel buiten adem, en verzuur snel (terwijl ik toch regelmatig hardloop).

Jennifer

Ik zit momenteel middenin een verhuizing. Dat helpt mij. Afleiding helpt mij. Ik denk minder aan eten gedurende de dag. Dus verleidingen zijn er minder en dat is prettig. Alleen door het vele bewegen, sjouwen, schoonmaken en opruimen verbruik ik best veel en is het allemaal extra vermoeiend en soms pittig. Desalniettemin heb ik nog niet gezondigd of meer gegeten dan was toegestaan. Dus daar waar iedereen patatjes, broodjes of ander makkelijk voer wegwerkt omdat dat nu eenmaal zo gaat met verhuizen, werk ik keurig mijn sla, groente, brood en kaas weg :) Ben er best trots op.

 

Ook word ik wat creatiever in de maaltijden. Daar waar ik vorige week nog losse ingrediënten at, merk ik dat ik nu wat meer 'gerechtjes' kan toveren. Dat is fijn, want daardoor smaakt alles gewoon toch wat lekkerder. Ook al mag ik nog geen olie, dressings oid gebruiken.

Vanochtend (maandag 27 juni) stond ik op de weegschaal en woog ik ineens weer 68 kilo (na het hele weekend verhuisd te hebben en me aan mijn programma te hebben gehouden). Denk dat ik mijn lichaam te veel gevraagd heb. Deze dagen dus 'gewoon' werken, iets minder hard fysiek aan de slag en kijken wat dat doet. De aanhouder wint!