Anja's gewichtsverlies ervaring met Nederland Slank!

Geschreven door: Anja

Bijna 1 jaar geleden ben ik begonnen, en O.... wat ben ik dankbaar dat ik dit ben gaan doen. Van 101 kg naar 77 kg, mijn doel was en is nog steeds om onder de 80 kg te blijven. Ik heb tijdens deze periode leren houden van rauwkost, van geitenkaas en eigenlijk gewoon van gezond eten. Doe het zo makkelijk voelt absoluut niet als lijnen. Echt een nieuwe levensstijl!

Liesbeth Bedankt !!!!

Ik ben heel blij dat ik NL Slank ben gaan volgen. Bijna 1 jaar geleden ben ik begonnen, en O.... wat ben ik dankbaar dat ik dit ben gaan doen. Van 101 kg naar 77 kg, mijn doel was en is nog steeds om onder de 80 kg te blijven. Ik heb tijdens deze periode leren houden van rauwkost, van geitenkaas en eigenlijk gewoon van gezond eten. Doe het zo makkelijk voelt absoluut niet als lijnen. 

Ik slikte 2 x daags medicijnen ivm cluster migraine, had een puffertje omdat COPD had en had medicijnen voor de overgang. Ben hier na 2 maanden NL Slank mee gestopt en heb nooit neer ergens last van gehad, geweldig he?!

Ik ben nu al maanden op het zelfde gewicht, kom af en toe 1 of 2 kg aan (blijf wel keurig onderde 80) en ben de kilo’s ook snel weer kwijt.

Anja-1-1