Maggy viel ruim 22 kilo af met Nederland Slank

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Eindelijk gewoon eten wat je lekker vindt en toch afvallen. Maggy is in augustus gaan eten volgens haar persoonlijke voedingsplan en inmiddels ruim 22 kilo afgevallen. Elke week valt zij gemiddeld 1,5 kilo af. Haar uiteindelijke streven is om 30 kilo in totaal af te vallen. Nederland Slank helpt je met afvallen, maar ook veel gezondheidsklachten verdwijnen als je gaat eten volgens je eigen voedingsplan.

Een kennis van mijn moeder had het programma van Nederland Slank gevolgd met veel succes. Ik was in die tijd al een tijd aan het uitvinden waarom ik altijd zo’n buikpijn had. Ik kwam er maar niet achter.

NLSlank
Net even anders eten


Toen ben ik met het plan begonnen. De eerste twee dagen vond ik lastig, en in de eerste twee weken was ik wat vermoeid. Daarna begonnen de resultaten; ik voelde me heel goed en het afvallen verliep heel vlotjes.

Mijn eigen foodie insta


Nu heb ik, ter inspiratie, een eigen Instagram account (maggsfood) voor lekkere recepten en volg ik andere mensen die graag koken. De recepten die ik vind, bouw ik om naar de regels uit mijn plan. Ik vind het ook leuk om op de besloten Facebook pagina van Nederland Slank recepten op te zoeken en uit te proberen. Zo ben ik nu de pittenmuffins aan het maken. Ik at altijd graag vis, maar in mijn plan las ik dat ik geen zalm mocht. Daar heb ik me netjes aan gehouden. Heel af en toe eet ik wel weer zalm als ik in een restaurant ben.

altijd lekker en gezond eten


Moeilijke momenten heb ik eigenlijk niet gekend, de uitdaging ligt in het vinden van een goede combinatie. Bij verjaardagen vraag ik vaak wat er gegeten gaat worden, soms eet ik wel mee maar bij bijvoorbeeld friet met kroketten neem ik lekker mijn eigen eten mee, bijvoorbeeld een bakje kikkererwtenpasta met groente. Dan kijken mensen je soms eerst even raar aan maar als je het verteld is iedereen wel onder de indruk van mijn overtuiging. Aan de andere kant krijgen ze vaak trek in wat ik voor mezelf heb gemaakt, want dat ziet er altijd heerlijk uit.

De complimenten over mijn afvallen zijn enorm. De leukste complimenten zijn wel van mensen die je niet zo vaak ziet, de mensen die echt versteld staan van het verschil, dan realiseer je zelf ook wel dat je echt veel bent afgevallen.

Hoogtepunt? Sinds ik ben begonnen, heb ik geen buikpijn meer.

 

 

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.