Marc Nijhof

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Mensen in mijn netwerk kennen mij als liefhebber van lekker eten.

Echter het lekkere eten bracht ook een ander probleem met zich mee namelijk omvang en gewichtstoename.

Sinds 3 oktober 2023 is bij mij het roer omgegaan en ben ik in contact gekomen met Liesbeth en sinds het eerste contact al 21 kilo afgevallen. Ik voel me echt herboren, heb meer energie, slaap beter.

Nog veel belangrijker is..... ik eet nog steeds lekker en heb nog geen dag "honger" gehad. Weer terug naar de basis, drie maaltijden per dag, geen tussendoortjes, geen bewerkt eten en veel meer drinken.

Mocht je nu ook al langere tijd tegen overgewicht aanlopen en lukt het afvallen niet, neem dan eens contact op met Liesbeth!

Het traject van Liesbeth is op basis van "No Cure No Pay" echter ik kan je nu al vertellen: De investering, want zo zie ik het, ben je kwijt.

Hou je gewoon aan het progamma en je valt af".

Wil je niet direct met Liesbeth contact opnemen dan mag je mij ook altijd een berichtje sturen.

 

Goedenavond Marc, waarschijnlijk is het inmiddels ochtend?

 

Ik heb de rapportage van je dossier en jouw tekst in AII gezet: als je het niet goed vindt kunnen we natuurlijk het een en ander veranderen

 

Marc had altijd bekend gestaan als de levensgenieter in zijn vriendenkring. Hij was de man die wist waar je de beste restaurants kon vinden, die altijd wel een nieuwe culinaire ontdekking deed en die kon genieten van de kleine geneugten van het leven. Maar er was één ding dat zijn genot enigszins overschaduwde: zijn gewicht.

 

Al jaren worstelde Marc met zijn gewicht. Het leek alsof zijn liefde voor lekker eten en zijn gebrek aan beweging hand in hand gingen met zijn groeiende omvang. Maar op 3 oktober 2023 besloot Marc dat het genoeg was. Hij moest iets veranderen.

 

Die dag kwam hij in contact met Liesbeth, en vanaf dat moment begon zijn reis naar een gezonder leven. In de eerste week van zijn nieuwe regime voelde Marc al veranderingen. Hij had meer energie, kon zich beter concentreren en sliep als een roos. Het snurken waar zijn partner zich altijd aan ergerde, verdween als sneeuw voor de zon. Het was alsof hij herboren was.

 

Na een week was Marc al 7,1 kilo kwijt. Zijn benen voelden beter aan, het vocht was verminderd en de pijn was verdwenen. Geen klotsende enkels meer, alleen maar opluchting en vreugde over zijn vooruitgang. Zelfs het eten, waarvan hij dacht dat hij het zou missen, smaakte hem nog steeds, en hij ontdekte nieuwe geneugten in gezonde maaltijden.

 

Het volgen van het programma was niet altijd makkelijk. Het drinken van vier liter water per dag leek een uitdaging, maar al snel raakte Marc eraan gewend. Zijn riemen moesten zelfs kleiner gemaakt worden vanwege zijn afslanking. Bij het tweede consult bleek dat hij geen steunkousen meer nodig had en dat zijn heup geen pijn meer deed. Zelfs zijn stoelgang, die voorheen een probleem was, verbeterde met lijnzaad.

 

Tijdens het derde consult merkte Marc dat hij beter sliep en dat zijn hormonen in balans waren. Hij had echter wel gemerkt dat hij te weinig dronk, een kleine misstap die snel werd rechtgezet. Het kerstmenu maakte hij zelf, een teken van zijn groeiende zelfvertrouwen in de keuken. En met twee weken vakantie voor de boeg, kon hij nog meer genieten van zijn nieuwe levensstijl.

 

Bij het vijfde consult was het verschil onmiskenbaar. Marc had vier dagen lang geschilderd, iets wat hij voorheen nooit had kunnen volhouden. Zijn energie was ongekend, en hij voelde zich gemotiveerd om meer te doen dan ooit tevoren.

 

Zoals hij zelf zei: "Het traject van Liesbeth is op basis van 'No Cure No Pay', maar ik kan je nu al vertellen: de investering ben je kwijt. Hou je gewoon aan het programma en je valt af." Voor Marc was dit meer dan een dieet; het was een transformatie naar een gezonder, gelukkiger leven. En hij was vastbesloten om anderen te laten zien dat het mogelijk was. Als hij het kon, dan kon jij het ook.

 

Het zesde consult markeerde een mijlpaal in Marc's reis naar een gezonder leven. Tijdens de rapportage besprak hij trots zijn vooruitgang met Liesbeth. Hij voelde zich sterker en energieker dan ooit tevoren. Maar er was een nieuwe uitdaging opgedoken: stress op het werk en de verleiding om te snoepen aan zijn bureau.

 

Marc besefte dat zijn oude gewoonten hem nog steeds konden achtervolgen, zelfs te midden van zijn succes. Maar hij was vastberaden om deze hindernis te overwinnen. Met de steun en begeleiding van Liesbeth begon hij strategieën te ontwikkelen om met stress om te gaan zonder zijn toevlucht te nemen tot troostvoedsel.

 

Samen werkten ze aan manieren om om te gaan met de druk die zijn project met zich meebracht. Marc wist dat dit geen gemakkelijke opgave zou zijn, maar hij was vastbesloten om zijn vooruitgang niet te laten verpesten door oude gewoonten.

 

Met elke consultatie werd Marc sterker, veerkrachtiger en vastberadener om zijn doelen te bereiken. Hij besefte dat deze reis meer was dan alleen maar gewichtsverlies; het was een reis naar zelfontdekking en empowerment. En met Liesbeth aan zijn zijde wist hij dat hij alles kon bereiken wat hij maar wilde.