Marjet's ervaring met afvallen via Nederland Slank!

Geschreven door: Marjet

Mijn verhaal: Daar gaat ie dan!!

10 kg minder voelt als 40!
Wat een verschil, want eigenlijk had ik het al opgegeven om af te vallen.
De overgang, bijna 60 en al van alles geprobeerd.

Daarnaast hield ik vast aan mijn ( belemmerende) overtuigingen;

' het lukt mij niet'
' lekker ( uit-) eten is ook belangrijk en gezellig'
' morgen stop ik hiermee ( friet, wijn, kaascrackers enz)'
' ik heb het nu verdient!'
' ik heb het nodig, want ik ben zo moe!' ( Suikerdipjes).


Toch was ik er wel klaar mee, om ieder jaar een maat grotere kleding te moeten kopen; van 38,naar 40,42,44; stop!
marjet
Kleding kopen is leuk en daar houd ik van, maar om steeds meer te moeten verhullen met die kleding dat is niet meer leuk, dat werd een obsessie en ik werd er niet blij van.


Dus de zomer tegemoet, vakantie in Nederland en aan het Nederland Slank programma . Wat mij aansprak was de persoonlijke aanpak met de bloedtesten en op basis van de uitslagen wordt er een dieet opgesteld met persoonlijke begeleiding.

Effectief, efficiënt via Skype en toch met aandacht. Metabool evenwicht sprak mij ook aan. Gezond eten afgestemd op je afvalwens en huidige gewicht. Want naast afvallen wilde ik ook van andere kwalen af, zoals hormonale disbalans, veel buikpijn, hoofdpijn en slecht slapen. Dus er was wel wat te halen en los te laten voor mij.


Daar ging ik; een ontgiftingsweekend (op de wc) en schoon beginnen. Heel goed te doen, mijn man deed grotendeels, mee wat het makkelijker maakte voor mij.


Al na 2 weken was ik 5kg kwijt. Liesbeth is/was mijn NS coach en zij zei mij iedere keer, volg exact het dieet dan ga je jezelf heel snel beter voelen. Een uitdaging want ik ben best eigenwijs. Hou vol en ik nam het aan en het werkte.

Eerst vloog het vocht en het vet er af en klaarde ik op. Mijn ogen stonden helderder en mijn huid kreeg weer glans. Mijn buikpijn verminderde en hoofdpijn heb ik niet meer gehad. Ik kreeg hierdoor het bewijs dat het dieet mij in balans bracht en dat het werkte. Geen snackjes en tussendoortjes meer en 5 uur tussen de maaltijden en snel volgden de volgende 5 kg. Nu 10 kg minder ben ik 2 maten terug en mijn lijf is nog steeds in transitie.

Ik krijg complimenten en veel vragen;
' wat goed'
' wat heb jij gedaan?'
' wat zie er goed uit wat is er allemaal anders?'
' 10 jaar jonger!'


Ipv dat mensen zeggen, ' wat heb jij een jonge man, die wordt ook geen dag ouder!' Krijg ik nu positieve opmerkingen en complimenten en dat sterkt mij en dit geeft mij stiekem ook meer zelfvertrouwen zo richting die 60 ( in december). Er veranderen ook dingen in mijn leven en werk, doordat ik meer energie heb, helderder mijn brein kan inzetten, komen er nieuwe en onverwachte opdrachten mijn kant op: als Buro PIT Training & Coaching, daar wordt ik dan ook weer heel blij van. Want eigenlijk is de cirkel weer rond; ' je bent wat je eet en je eet wie je bent!'
Gezond, energiek, krachtig, geestig, diepzinnig en origineel; het is er allemaal. Dit is mijn levensstijl!

Dank Nederland Slank

Dank Lies

marjet