Mary's gewichtsverlies ervaring met Nederland Slank!

Geschreven door: Mary

Het leven van onderneemster Mary bestond vóór Nederland Slank uit veel vermoeidheid en pijntjes. In een paar maanden tijd is ze negen kilo afgevallen, heeft energie voor tien en staat nu stralend in haar kledingwinkel Unfold in Delft. Lees hieronder haar ervaring met Nederland Slank.

Mary-1

Waarom Nederland Slank?

"Ik ben via een vriendin bij Nederland Slank beland, zij was er erg enthousiast over. Ze gebruikte vóór Nederland Slank veel medicijnen en door van het plan heeft zij deze af kunnen bouwen. Zij viel af op een mooie manier. Ook nam ze me mee naar een lunch van Nederland slank, daar kon ik allerlei vragen stellen." 

"Ik ben zelf met Nederland Slank begonnen omdat ik veel lichamelijke klachten had zoals vermoeidheid en een pijntje hier en daar. Ik wilde graag meer energie krijgen en dat is zeker gelukt. Er mochten daarnaast ook wel een paar kilo af en dat ik binnen een paar maanden 9 kilo kwijt was zorgde voor een extra stimulans. "

Ervaring


"Ik had in het begin elke week een FaceTime gesprek met Liesbeth. Zij adviseerde mij ook wat supplementen en daar voelde ik mij ook goed bij, Hoewel ik ook midden in de overgang zit kreeg ik toch meer balans. Het was soms wel moeilijk omdat ik niet echt een keukenprinses ben, maar ik heb heel veel gehad aan de recepten op Facebook en de website. Als ik bijvoorbeeld nog iets over had van groenten of iets anders uit mijn plan dan tikte ik dat ene product in op de besloten groep op Facebook en dan kwamen er genoeg gerechten voorbij die ik dan aanpaste met de producten uit mijn eigen plan. Ik ben wel echt drie maanden erg precies geweest, maar doordat je snel afvalt, is dat niet moeilijk."

F9C19CA3-225F-4C1A-81E1-5FA9DD0D27C8-1

Het leven voor en na Nederland Slank

"Voordat ik met Nederland begon was ik erg moe, futloos en constant zoekende naar een juiste manier om me ietsje beter te voelen. Toen ik het plan ging volgen kreeg ik binnen een week veel meer energie en zat ik super goed in mijn vel."

"Ik ben niet meer 100% met mijn plan bezig maar is het net als fietsen, je verleert het nooit. Je weet precies wat goed voor je is en ik probeer me er door de weeks zo goed mogelijk aan te houden. In het weekend neem ik wel eens een wijntje met iets lekkers. Zo zorg ik ervoor dat ik altijd rond hetzelfde gewicht blijf. Soms 2 kilo erboven en soms iets eronder. Doordat ik duidelijk merk dat mijn energie omlaag gaat als ik teveel buiten mijn plan eet, ben ik altijd gemotiveerd om me eraan te houden."

Ik kan het iedereen aanbevelen

"Als je wilt afvallen en meer energie wilt krijgen is Nederland Slank zeker een aanrader. Ik zie het ook niet als een dieet maar als een nieuwe levenswijze. Je kan nog steeds lekker eten en ik moet eerlijk zeggen dat koken best leuk ben gaan vinden door Nederland Slank.

Dit komt ook doordat ik een aantal keren bij de kookworkshops ben geweest, en daar gebruik ik nog steeds recepten van."