Monica is afgevallen en heeft geen hoofdpijn meer

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
Voor de vakantie heb ik een afspraak afgezegd met de mededeling dat ik in augustus (na de vakantie) een nieuwe afspraak zou maken. Nu is de vakantie voorbij en denk ik dat dit niet meer nodig is. Inmiddels heb ik namelijk mijn doel bereikt, 75 kilo! 
Jouw receptenboek bestellen was dan ook mijn persoonlijke cadeautje voor het behalen van mijn doel (inmiddels bericht gekregen dat deze onderweg is btw). IMG_20230824
 
Ik stop niet, zeker niet, maar ik heb ook geen begeleiding meer nodig. Zoals ik vanaf het begin af aan al aangaf was/ben ik niet op zoek naar een dieet maar naar een levenswijze waarbij de gezondheid van mijn (met de nadruk op MIJN) lijf voorop staat. 
Jullie hebben mij zoveel handvatten gegeven en zo goed begeleid dat het totaal niet moeilijk was de switch te maken. Tuurlijk wijk ik wel eens af maar dat duurt nooit lang want dan hunker ik weer naar 'gewoon' eten. Ik ervaar helemaal geen honger meer, ook kan ik weer vol zitten. Hartslag is in rust 5 tot 10 slagen lager, ben van mijn hoofdpijnen tijdens menstrueren af en ook water drinken en dorst ervaren is de standaard.  
 
Ik verwacht dan ook niet dat het afvallen hier eindigt. Nee, denk dat ik er de komende weken met gemak nog wat kilo's vanaf eet ;-) 
 
Ik weet niet of dit de manier is om af te sluiten en of het dan klaar is of dat ik nog af en toe iets zou mogen vragen of in de facebookgroep kan blijven? 
Dat hoor ik graag nog even. 
 
Maar bedankt voor alles in ieder geval,
groet Monica