Murat Terler

Geschreven door: Semia Ekici

Eindelijk mijn eigen lichaam terug. 

Als sporter van dans tot basketbal,  voetbal tot bodybuilder, met een eigen sportschool was het de normaalste zaak van de wereld om een goed getraind lichaam te hebben. 

WhatsApp Image 2022-06-17 at 2.26.30 PMTot de zomer van 2019, waar ik een voedselvergiftiging heb opgelopen en praktisch direct die avond mijn buik is gaan zwellen. 

 

Verschillende kuren, behandelingen, detox programma’s later ook bij 2 verschillende ziekenhuizen onderzocht. 

Second opinion in het buitenland gehad, met medicatie om zowel stress als spasmes in mijn buik/ darmen te verminderen hebben iets geholpen echter mijn energie was ver te zoeken. 

Tussen mijn werk door moest ik slapen en kon ik mijn vrouw niet helpen met het huishouden wat ook nog eens extra stress gaf, zij werkt immers ook Fulltime. 

WhatsApp Image 2022-06-03 at 10.21.37 PM

Uiteindelijk besloten om Nederland Slank te proberen, omdat mijn vrouw dit jaren geleden had gevolgd en daar nog steeds bij zweert. Toch een beetje sceptisch want “wat kan Nederland Slank beter of meer doen dan MDL artsen!?!?” 

Mijn vrouw heeft de aanmelding gedaan, voordat ik afhaakte en ik ben haar en Nederland Slank echt Eeuwig dankbaar!

 

7 maart 2022, op mijn verjaardag, begonnen en echt iedere weging ging ik 2 keer op de weegschaal omdat ik mijn ogen niet kon geloven.  Ik weet nu 19 kilo minder slechts nog een paar kilo’s te gaan. 

Super dankbaar voor alles wat dit “dieet” mij heeft teruggegeven. 

Ik heb mijn lichaam terug 

ik heb mijn energie terug 

ik heb mijn zelfvertrouwen terug 

ik heb mijn oude gezicht terug 

ik heb mijn positiviteit tijd terug 

ik heb echt mijn leven weer terug

 

Ik raad het echt iedereen aan om dit programma te volgen want je leeft maar één keer, dus zorg ervoor dat je het maximale eruit haalt, in volle gezondheid want dat is eigenlijk waar alles om draait. 

unnamed (1)

Wanneer je je maaltijden voorbereidt is het ook super makkelijk om dit programma vol te houden, bij mij op de sportschool zijn ook al heel veel klanten gestart. Ook daar deel ik mijn tips en ervaringen zodat wij samen nog sterker en gezonder naar een doel werken. WhatsApp Image 2022-06-05 at 5.27.38 AM-1

Murat Terler.