Pijnvrij en afvallen door een voedingsplan op maat

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Frans WermerGenoeg is genoeg.

Afvallen; serieus je overgewicht verminderen adviseerde de neuroloog mij!

Een operatie van mijn ‘lage rughernia’ bood geen garantie en de gang naar de pijnpoli voor een zenuwblokkade, kon altijd nog!

'WE ZIJN NET DIKKER GEWORDEN SINDS WE GEEN VET MEER ETEN'

Afvallen; serieus je overgewicht verminderen adviseerde de neuroloog mij!

Een operatie van mijn ‘lage rughernia’ bood geen garantie en de gang naar de pijnpoli voor een zenuwblokkade, kon altijd nog!

Slijtage van mijn 80-jarige tussenwervels in combinatie met een ernstig overgewicht waren, zei hij, de echte veroorzakers van de aanhoudende pijn in mijn rug en rechterbeen.

De MR – scan was overduidelijk!

Afvallen.,,klonk bekend!

Ja, maar hoe dan!

Ooit adviseerde de internist, vanwege de te hoge bloeddruk, een crash dieet.

Nog eerder verwees de huisarts mij naar een diëtiste.

Mijn jarenlange vetverbrandingsroute voerde mij langs ahornkuren (mét citroensap), het lekkere blijven eten en drinken parcours van Montignac, de summerproof/ slimslank en buikvetverbrandingsstappen van Sonja, en uiteindelijk 8 weken genietend en tóch afvallend met de heerlijke recepten van de Foodsisters!!

De effecten duurde maximaal 6 kilo

Jojoënd, licht depressief en met nieuwe, nog langere broekriemen vervolgde ik mijn pelgrimsroute, kauwend op de uitspraak van een stokoude Griek

wanneer genoeg te weinig is, is niets genoeg.

 

Nederland Slank

Op mijn jarenlange tocht door een eindeloos lijkende tunnel tenslotte gloorde aan den einder licht. Een vriendin zei dat een vriendin van haar spectaculair in gewicht was afgenomen met behulp van een bijzondere methode, die helemaal op haar was afgestemd…en dat zij zonder terug te vallen al maanden er mee bezig was en dat zij tussen de maaltijden geen snacktrek  had en dat zij…enfin ik moest zelf met haar praten!

Zo geschiedde.

Het overtuigende verhaal van de vriendin (Ada) bracht mij in contact met het team van Nederland Slank en hun en hun wetenschappelijk onderbouwde  ‘op persoonlijke gegevens afgestemde voedingsprogramma’s’.

 

Lang verhaal kort

Op basis van mijn ervaringen tot dusverre:

In ruim 3 maanden is mijn overgewicht met 16 kilo verminderd;

Is mijn levenskwaliteit verbeterd;

de hernia-pijn in mijn onderrug is weg, evenals die in mijn rechterbeen;

mijn slaap is dieper dan daarvoor;

ik heb meer energie en behoefte aan bewegen (hometrainer aangeschaft!);

Oude, te klein geworden broeken, passen weer!

Extra gaten in favoriete riemen moeten aanbrengen;

Partner, dochters en zoons appen, niet afgesproken (!) dat ik er OK uitzie;

Het op mij afgestemde voedingsprogramma is langzamerhand een, nieuwe manier van leven: d.w.z. loslaten van oude eetgewoonten en andere houding ten opzicht van voeding en eten.

 

Het persoonlijke voedingsplan en de ondersteunende coaching door de Nederland Slank begeleidsters, via skype, face boek, mailing én kennismakingslunches helpen op geweldige en uiterst deskundige wijze!

Ik weet dat inmiddels uit ervaring én na een lange zoektocht!

Ik ben het van harte eens met de overpeinzing van die stokoude Griek en heb hem tot de mijne gemaakt: de stokoude Gouwenaar!

Genoeg is genoeg

 

Frans Wermer

Gouda 3 augustus 2019