Ruurdtje heeft ook minder last van de Whiplash die ze had...

Geschreven door: Ruurdtje

Op 15 juli ben ik gestart bij NL Slank, natuurlijk om ook kilo’s te verliezen en met de verwachting dat het ‘echte eten volgens een persoonlijk plan’ verschil uitmaakt.

ruurdtjeHet bevalt me zeer goed en ik heb geen enkele moeite om me aan het voorstel te houden. Inmiddels ben ik 8 kilo verloren (nog 2 te gaan), en ik voel mij veel beter.
Begin 2020 heb ik een whiplash opgelopen, bizar dat je door zo’n klap eigenlijk niets meer kunt, ik had totaal geen energie en voelde me zeer ongelukkig. Na 8 maanden heb ik een behandelaar gevonden die mij kon behandelen, in een periode van 1 maand (deels intern) met veel oefening kon ik aan het einde van de maand gewoon weer hardlopen. Als mij dat van te voren was gezegd had ik het niet gelooft. Daarna kon ik mijn conditie verder versterken en mijn werk weer langzaam opbouwen. Ondanks alles zijn er toch wat ‘rest klachten’ blijven hangen, waardoor ik onbegrepen stress ervaar. Een raar fenomeen omdat ik vaak niet snap waarom op dat moment de stress er plotseling is. Dit kunnen minuten zijn maar ook soms uren. En er zijn dagen dat het er niet is.


Op 15 juli jl. ben ik begonnen met mijn persoonlijke voedingsplan en merkte toen al wel dat ik rustiger werd.


Rond half augustus ben ik gestart met supplementen op advies van Nederland Slank. Na 3 weken viel het me op dat ik veel vrolijker en optimistisch ben. Veel relaxter en niet meer zo snel geïrriteerd. Dat ik verdraagzamer ben is voor mij fijn, maar zeker ook voor de mensen om me heen!

ruurdtje na

https://www.youtube.com/watch?v=8JuET0CIjY8&ab_channel=ACasaNostra-PaulBax%26ChantalTheunissen