Gun je man(nelijkheid) een BOOST. Win het boek De Testofactor van Ralph Moorman

Blackboard

It’s the most wonderful time of the year. Maar geldt dit ook voor jou(w), man?

De dagen worden korter, de feestdagen staan voor de deur. Een tijd van lekker knus binnenblijven, een flesje wijn opentrekken en culinaire uitspattingen is aangebroken. Ga je er vol in mee? Of let je toch liever nog wél een beetje op je gezondheid?

Ook als je alle zelfbeheersing even een paar weken in de ban doet kan het verstandig zijn om vooruit te denken en het nuttige met het aangename te combineren.  Wat dacht je van een cadeau voor onder  de kerstboom waarmee je jezelf of je geliefde een ‘gezond lijf en een uitgebalanceerde geest cadeau doet’? Vergeet die  suffe kerstcadeau’s als een paar sokken of een flesje aftershave. Voor hetzelfde geld (of minder) investeer je in een beter libido, meer focus, een winnersmentaliteit en een plattere buik!

Het boek; De Testofactor van Ralph Moorman en Pim Christiaans doet geen loze beloften, maar helpt je met praktische inzichten en tools op weg naar een betere versie van man(nelijkheid).

En nu nog mooier; in onze Nederland Slank kerstactie krijg je zelfs de kans om dit geweldige boek te winnen. 

Hoe dan? Nou zo: 

Vertel in een leuk verhaaltje van max. 350 maar niet minder dan 200 woorden wat je jouw man, of jezelf gunt aan geluk en gezondheid. Leuke inzendingen MET foto mogen naar info@nederlandslank.nl. De leukste 3  winnen sowieso het boek De Testofactor van Ralph Moorman en Pim Christiaans.

Bovendien krijgt de gelukkige winnaar OOK nog eens 50 % korting op het Voedingsplan bij Nederland Slank. Tip: leg op de foto vast waar je aan wilt werken; dus is  het dat buikje, zijn het die diepe inhammen op je hoofd of wil je vaker sporten? Laat het ons weten in woord en beeld en win dat boek! 

Hormonen in de hoofdrol

Veel mannen willen er nog niet aan maar ook in hun leven spelen hormonen een hoofdrol. Maar wat zijn hormonen eigenlijk? Hormonen zijn signaalstoffen die door klieren via de bloedbaan aan doelcellen of -organen worden afgegeven *Bron: Wikipedia

En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt hoeft je niet met spuiten, pillen of injecties aan de gang om je mannelijke hormoonhuishouding in balans te krijgen. Aanpassingen aan je/zijn lifestyle, en dan vooral het VOEDINGSPATROON, doen de truc al.

Een sterkere fittere man/jij

Nederland Slank zet zich al jaren in voor dit doel en wij vonden het hoog tijd om onze aandacht eens positief op onze mannen te richten.

Elke man heeft namelijk weleens gegoogeld op veel voorkomende onzekerheden als: haarverlies, grijs worden, libidoverlies , borstvorming door vrouwelijke hormonen, testosteron verhoging en overige stress gerelateerde klachten.

Het boek van Ralph Moorman (van De Hormoonfactor) en Pim Christiaans (voormalig hoofdredacteur van Men’s Health) geeft daar praktische en haalbare voorzetten voor.

En met het voedingsplan bij Nederland Slank kop je ‘m feilloos verder in. Met een scherpere, strakkere, sterkere en fittere vent/jij als resultaat!

Loop daarom deze unieke kans niet mis en doe mee! Inzendingen kunnen tot 20 december 2022 worden ingestuurd en de uitslag wordt per Facebookbericht op onze pagina bekend gemaakt. Of je krijgt bericht via mail. Let op! We hebben je adres nodig! Om het boek op te sturen

Kom op, wat heb je te verliezen behalve die kilo’s aan onzekerheid!

En wat heb je te winnen? All of the above en wellicht zelfs hét ‘how-to’ boek van deze tijd.

de-testofactor-pim-christiaans-ralph-moorman-front

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult