Vergoeding zorgverzekeraar Nederland Slank Programma

Wil jij ook graag afvallen en gezond worden met het afslankprogramma van Nederland Slank?

In veel gevallen wordt het programma vergoed door verzekeraars.

Kijk gelijk op de lijst van zorgverzekeraars hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoed en meewerkt om jouw gezondheid te bevorderen! Je kunt de kosten van ons programma vaak (deels) declareren als je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekering.

Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico!

Orthomoleculaire geneeskunde & Natuurgeneeskunde

Onze dietisten zijn ook orthomoleculair geschoold. Orthomoleculaire therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen in je polis. De orthomoleculaire consulten vallen onder alternatieve geneeswijzen, omdat we werken met begeleiders die een licentie hebben van de MBOG. Dat is een erkende beroepsvereniging. Ook zijn onze dietisten lid van beroepsvereniging CAT en vallen bij sommige zorgverzekeraars onder natuurgeneeskunde.

Hiervoor geldt ook geen eigen risico. Kijk dus eerst je zorgpolis even na of je hiervoor ook verzekerd bent. Of kijk alvast op zorgwijzer naar de vergoedingen voor het aankomende jaar:

Zorgwijzer vergoedingen Natuurgeneeskunde 2023

Zorgwijzer vergoedingen Orthomoleculaire geneeskunde 2023

Als je dit jaar start, kun je de consulten verdelen over 2 kalenderjaren en dus wellicht meer vergoeding krijgen!*

*Vraag naar de mogelijkheden tijdens een gratis consult. Of neem contact op met Nederland Slank.

Orthomoleculaire consulten worden beter vergoed dan de dietist, die met 3 uur in de basis verzekering valt. En waarvoor het eigen risico wel wordt aangesproken. Jouw verzekeraar zal Nederland Slank overigens niet herkennen, omdat licenties op personen worden uitgeschreven. 

De orthomoleculaire therapeuten van Nederland Slank hebben zo'n licentie. Als je je inschrijft voor het programma hoor je welke orthomoleculair therapeut jouw programma zal begeleiden.
Lees hier wat de vergoedingen zijn voor orthomoleculaire geneeskunde in 2022.
Voor uitleg kun je altijd bellen naar 085 06 57 472