Vergoeding zorgverzekeraar Nederland Slank Programma

Wil jij ook graag afvallen en gezond worden met het afslankprogramma van Nederland Slank?

In veel gevallen wordt het programma vergoed door verzekeraars.

Kijk gelijk op de lijst van zorgverzekeraars hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoed en meewerkt om jouw gezondheid te bevorderen! Je kunt de kosten van ons programma vaak (deels) declareren als je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekering.

Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico!

Orthomoleculaire geneeskunde

Onze dietisten zijn ook orthomoleculair geschoold. Orthomoleculaire therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen in je polis. De orthomoleculaire consulten vallen onder alternatieve geneeswijzen, omdat we werken met begeleiders die een licentie hebben van de MBOG. Dat is een erkende beroepsvereniging.

Hiervoor geldt ook geen eigen risico. Kijk dus eerst je zorgpolis even na of je hiervoor ook verzekerd bent. Dan kun je wellicht een (groot) deel van de kosten vergoed krijgen!

Orthomoleculaire consulten worden beter vergoed dan de dietist, die met 3 uur in de basis verzekering valt. En waarvoor het eigen risico wel wordt aangesproken. Jouw verzekeraar zal Nederland Slank overigens niet herkennen, omdat licenties op personen worden uitgeschreven. 

De orthomoleculaire therapeuten van Nederland Slank hebben zo'n licentie. Als je je inschrijft voor het programma hoor je welke orthomoleculair therapeut jouw programma zal begeleiden.
Lees hier wat de vergoedingen zijn.
Voor uitleg kun je altijd bellen naar 085 06 57 472