Waist to height ratio


Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Met de waist to height ratio kun je nu betrouwbaar berekenen of je overgewicht hebt of niet. Heb jij overgewicht? Kies er dan nu voor om snel en blijvend af te vallen met het programma van Nederland Slank en geniet van de vele voordelen van een gezonde waist to height ratio.

Wat is een gezond gewicht?

Wat is nou een gezond gewicht? Dat is voor ieder lichaam anders en daarom persoonlijk. Zo spelen er ook andere factoren mee dan alleen gewicht en lengte zoals het bij de BMI berekend wordt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand veel spiermassa heeft, zoals een body builder. Hierdoor weegt hij heel veel, maar heeft hij maar weinig vet, waardoor hij geen overgewicht heeft. Ook wanneer iemand veel buikvet heeft, maar op andere plaatsen slank is, zegt het gewicht niet alles. Iemand met alleen een bierbuik kan namelijk nog steeds niet heel zwaar wegen, maar toch overgewicht hebben. Buikvet brengt namelijk juist veel gezondheidsrisico’s met zich mee omdat dat hormonen en ontstekingsstoffen uitscheidt die gevaarlijk zijn voor de lever en de alvleesklier. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de gezondheid van je hoeveelheid buikvet kan berekenen.

Diet

 

De waist to height ratio

Met de waist to height ratio wordt wel rekening gehouden met dingen, zoals spiermassa of buikvet. Bovendien is deze methode ook betrouwbaarder voor langere of kleinere personen. Je berekent de waist to height ratio met de volgende formule: Taille-wijdte in centimeters / Lengte in centimeters. Om een gezond gewicht te berekenen, kun je het beste je taille-wijdte meten in het midden tussen de onderste rib en de bovenkant heup. Een ratio tussen 0,40 en 0,50 wordt als gezond geacht. Heb jij een te hoge waist to heigth ratio? Dan heb jij voor jouw lengte te veel buikvet, wat veel gezondheidsrisico’s meebrengt. Neem daarom de verstandige keuze om te gaan afvallen. Nederland Slank biedt een afslankprogramma aan waarbij je snel en blijvend zult afvallen. Het is zelfs mogelijk om tot 3 kilo per week af te vallen en dit zul je ook aan je taille-wijdte zien!

Calculator

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Referenties en succesverhalen

Bekijk nu de referenties en succesverhalen van andere mensen met een te hoge waist to height ratio waarbij zij elke week bijhouden hoeveel centimeters en kilo’s zij zijn afgevallen. Ook zul je hierin lezen hoe zij dat hebben ervaren en of dit invloed had op de gezondheidsbeleving. Wil jij ook graag een lagere waist to height ratio en dus minder gezondheidsrisico’s? Naast een betere gezonheidsbeleving zul je je ook beter in je vel voelen. Met Nederland Slank kan dit gemakkelijk, snel én blijvend. Neem daarom nu contact op met 085 06 57 472 of vraag online een gratis consult aan.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult