5 kilo afvallen

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Wil je 5 kilo afvallen? Waar kies je dan voor; 5 kilo spiermassa of 5 kilo vet? Vast voor het laatste. Toch zal je bij verkeerd afvallen ook spiermassa verliezen.

Wat is verkeerd afvallen? Een crash- of hongerdieet bijvoorbeeld. Bij deze diëten krijg je minder energie binnen dan dat je lichaam verbruikt. Hierdoor gaat je lichaam energie uit je spieren gebruiken waardoor je spiermassa afneemt. Ook neemt je vet nauwelijks af. Hoe minder spiermassa je hebt, des te lager zal je vetverbranding zijn. Nederland Slank biedt uitkomst met een verantwoorde methode om op een gezonde wijze 5 kg af te vallen, waarbij je vet kwijtraakt en je spiermassa behoudt.

verse groente is belangrijk tijdens het afvallen

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Snel 5 kg afvallen

het is verstandig om in combinatie met het volgen van het afslankprogramma van Nederland Slank meer te gaan bewegen. Kijk bijvoorbeeld of je 1 of meerdere dagen op de fiets naar je werk kan gaan. Op deze manier vergroot je je spiermassa waardoor je vetverbranding in rust toe zal nemen. Ook komen door bewegen gelukshormonen vrij in het lichaam. Dit versterkt het positieve gevoel van het afvallen. Om 5 kg af te vallen is bewegen dus sterk aan te raden. Vraag een van onze diëtisten om meer informatie over het individuele afslank-programma van Nederland Slank. Wij leggen je graag uit hoe je makkelijk 5 kilo kan afvallen door ons programma te volgen.

bewegen helpt mee om af te vallen

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

5 kilo afvallen met Nederland Slank

Het afslankprogramma van Nederland Slank biedt de gelegenheid om in een snel tempo vijf kilo kwijt te raken met een blijvend resultaat. De kosten kunnen deels vergoed worden via de zorgverzekering op basis van de vergoeding voor alternatieve zorg in de vorm van orthomoleculaire behandelingen.

Informeer daarnaar bij je verzekering en meld je gelijk aan voor het medisch bewezen afslankprogramma van Nederland Slank. Telefonisch contact is mogelijk via 085 06 57 472 of plan een gratis consult in. 

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult