jorieke-nederland-2

Afvallen met rode pepers

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
03 december 2013

Afvallen met rode pepers

Afvallen met rode pepers? Het eten van hete rode pepers kan helpen bij het afvallen. Een Japanse studie toont aan dat vrouwen die ’s ochtends een omelet met rode pepers aten, gedurende de dag minder aten dan dat ze normaal deden. Het ingrediënt verantwoordelijk hiervoor is capsaïne, dit helpt bij het onderdrukken van het hongergevoel. Dus voeg aan je maaltijd een theelepeltje chili toe, of verwerk een peper in je maaltijd.

Gewokte beef met broccoli én rode peper

Red Chilli

Ingrediënten**

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje fijngesneden knoflook
  • 125 g biefstuk in reepjes
  • 1 kleine rode peper
  • 1/2 tl gemalen komijn en gember
  • 130 gram broccoli in roosjes
  • 1 schijfje limoen ter garnering

Bereiding

Verhit de olie in een wok en voeg de knoflook, rode peper en de kruiden toe. Wanneer alles licht gekleurd is, kunnen de broccoliroosjes 3-4 minuten meegewokt worden. Voeg als laatste de biefstuk reepjes toe en wok dit tezamen nog ongeveer anderhalve minuut mee. Garneer het eindresultaat met een schijfje limoen.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

**Pas de hoeveelheden en producten aan op uw eigen Nederland Slank programma

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn