bannerimage

Afvallen met rode pepers

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
03 december 2013

bannerimage

Afvallen met rode pepers

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Afvallen met rode pepers

Afvallen met rode pepers? Het eten van hete rode pepers kan helpen bij het afvallen. Een Japanse studie toont aan dat vrouwen die ’s ochtends een omelet met rode pepers aten, gedurende de dag minder aten dan dat ze normaal deden. Het ingrediënt verantwoordelijk hiervoor is capsaïne, dit helpt bij het onderdrukken van het hongergevoel. Dus voeg aan je maaltijd een theelepeltje chili toe, of verwerk een peper in je maaltijd.

Gewokte beef met broccoli én rode peper

Selection of fresh red chilli on a wooden kitchen work surface

Ingrediënten**

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje fijngesneden knoflook
  • 125 g biefstuk in reepjes
  • 1 kleine rode peper
  • 1/2 tl gemalen komijn en gember
  • 130 gram broccoli in roosjes
  • 1 schijfje limoen ter garnering

Bereiding

Verhit de olie in een wok en voeg de knoflook, rode peper en de kruiden toe. Wanneer alles licht gekleurd is, kunnen de broccoliroosjes 3-4 minuten meegewokt worden. Voeg als laatste de biefstuk reepjes toe en wok dit tezamen nog ongeveer anderhalve minuut mee. Garneer het eindresultaat met een schijfje limoen.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

**Pas de hoeveelheden en producten aan op uw eigen Nederland Slank programma

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.