Nederland-Slank-Mar-19-2024-09-45-42-0682-AM

Afvallen te duur? Niet bij Nederland Slank

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
17 november 2013

Afvallen hoeft niet duur te zijn

Afvallen te duur? Bij sommige diëten wordt verwacht dat er allerlei verschillende supplementen en maaltijdvervangers aangeschaft worden om je doelen te bereiken. Niet bij Nederland Slank! Nederland Slank werkt met natuurlijke biologische producten die op de markt, in de biologische winkel en in veel supermarkten te verkrijgen zijn.

Hoeveel geld geeft u nu uit aan een drankje en een hapje buiten de deur? Of aan een lekkere, maar o zo ongezonde snack op het werk of lekkernijen uit de supermarkt? Dit zijn allemaal kosten die u tijdens het volgen van ons programma (en daarna) niet meer heeft! Voor boodschappen voor één persoon betaalt u met Nederland Slank gemiddeld 150 tot 250 euro per maand!

DE SPIEGEL. Je vriend of je vijand?

Of je nu man of vrouw bent, soms wil je de confrontatie met de spiegel vermijden. Zeker als je problemen hebt met je gewicht. Een blik in de spiegel kan dan niet altijd de beste start van de dag zijn.

Probeer dagelijks 3 punten te noemen die je mooi vind aan jezelf. Daarna benoem je 3 dingen die je zou willen verbeteren. Is dit je (over)gewicht? Dan kun je hier wat aan doen. Kijk op www.nederlandslank.nl voor meer informatie.

Spinazie & Broccolisoep met basilicumyoghurt

Kabeljauwfilet
Ingrediënten*

 • 200 gram broccoli
 • 1/4 liter water
 • half groentebouillonblokje
 • 1 eetlepels olijfolie
 • 1 eetlepel ui, grof gesneden
 • 1 klein Spaans pepertje fijn gesneden
 • 1 teentje knoflook, gesnipperd
 • 120 gram spinazie
 • 50 ml Griekse roomyoghurt
 • 1 eetlepel citroen, schil geraspt
 • klein handje Basilicum, fijn gescheurd

Bereiding

Verwijder de stelen van de broccoli en verdeel die verder in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes 4 à 5 minuutjes in een liter water en voeg daaraan het bouillonblokje toe. Bewaar het kookvocht.

Verwarm 1 eetlepel olie in een grote pan en bak hierin de ui, peper en knoflook al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg het kookvocht toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de spinazie en de broccoli erbij en laat het nog 10 minuutjes koken.

Pureer de soep met een staafmixer of in een blender en breng het op smaak met wat citroensap. Voeg zonodig versgemalen peper en zout toe. Meng ondertussen de yoghurt met citroenrasp en basilicum en breng het geheel op smaak met zout en peper. Serveer de soep in kommen, druppel er wat olie over en schep er een lepel basilicumyoghurt op.

*Pas de hoeveelheden en producten aan op uw eigen Nederland Slank programma

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.