bannerimage

Aubergine met hüttenkäse

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
17 september 2013

bannerimage

Aubergine met hüttenkäse

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Geniet in een mum van tijd van een heerlijke aubergine gevuld met Hüttenkase. Gezond, simpel en snel op tafel. Ontdek het zelf met dit simpele recept.

aubergineVoorbereiding: 5 minuten
Bereiding: 15 minuten

  • Benodigdheden:
    Aubergine, in plakken gesneden
  • Tomaat, in plakken
  • Hüttenkäse
  • Basilicum, handje vol
  • Zout en peper naar smaak

Aubergine Hüttenkäse recept

Bestrooi de plakjes aubergine met zout en peper en bak of grill ze in een hete pan.
Bak de eerste zijde tot het bruin wordt, ongeveer 5 minuten. Draai de aubergine plakjes om en bak deze kant ook. Haal de aubergine plakjes uit de pan, en begin met het stapelen. Eerst aubergine, tomaat, hüttenkäse, basilicum, enzovoorts.

Serveer warm of koud.

Ontdek meer eenvoudige recepten!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.