bannerimage

Corona en overgewicht hebben met elkaar te maken

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
08 april 2020

Vandaag plaatsen we een bericht van cardioloog Janneke Wittekoek over het belang van gezonde voeding en een gezond gewicht voor de weerstand.

 

 

 

Bron Kurf en Trimbos instituut

Ik begrijp dat veel mensen de moed verliezen als het om afvallen gaat.

Of denken dat dit niet het moment zou zijn. Terwijl je binnen een paar dagen al verschil kunt merken!

Laat je daarom helpen met een persoonlijk plan waarbij je alle voedingsstoffen krijgt om een gezond immuunsysteem te kunnen ondersteunen.

En ook als je alles al hebt geprobeerd, vraag dan toch een consult aan bij Nederland Slank. Dan kunnen we je uitleggen waarom dit wel gaat werken, ook voor jou.

Met verzadigende, smakelijke maaltijden kun je toch snel afvallen en aan je weerstand werken!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn