bannerimage

Crash Dieet

Geschreven door: admin
04 april 2020

bannerimage

Crash Dieet

Geschreven door: admin

De naam ‘crash dieet’ doet al niets goeds voorspellen. Door een lagere inname dan behoefte, gecombineerd met een ongewijzigde hormoonbalans, spreekt het lichaam energie uit de spieren aan vet te verbranden. 

Gezond en met succes afvallen

Een crash dieet is lastig vol te houden en je zult je tijdens het volgen van een crash dieet erg slap voelen. Zodra je weer normaal gaat eten zal het lichaam de voorraden weer aan willen vullen en de spiermassa willen herstellen. Hierdoor slaat het lichaam een hoop vet op.

crash-dieetHet bekende dokter Frank dieet is recentelijk onderzocht en het is bewezen dat dit ook een crash dieet is. Wil je op een verantwoorde en gezonde wijze afvallen, dan is er voor jou de mogelijkheid het unieke Nederland Slank programma te volgen.

Met een crashdieet val je snel af en dat is vaak ook de reden waarom mensen hiervoor kiezen. Nadeel is dat de kilo’s er weer aanvliegen. Bij het programma van Nederland Slank is je hormoonhuishouding van belang en er zal dan ook gekeken worden naar de voedingsbehoefte van je lichaam om er weer balans in aan te brengen. Dat is namelijk de basis voor succesvol afvallen om daarna op gewicht te blijven.

 

admin

Geschreven door: admin