Nederland-Slank-Mar-19-2024-09-45-42-0682-AM

De 10 beste afslanktips voor 2020

Geschreven door: Rachida Lachhab
19 september 2019

Wat zijn de beste afslank tips? Nederland Slank heeft de 10 beste afslanktips voor 2020 voor jou op een rijtje gezet!

10 afslank tips voor jou!

afslanktips-1

Tip 1: Stop met eten als je geen honger meer hebt. Veel mensen eten totdat ze niet meer kunnen en propvol zitten. Tijdens het eten moet je jezelf afvragen of je nog honger hebt of dat je gewoon aan het dooreten bent. Als je geen honger meer hebt, stop dan met eten.

Tip 2: Eet alleen om de juiste reden, namelijk honger. Als je eet omdat je je verveelt, het gezellig vindt of omdat je niet lekker in je vel zit, is dit niet juist. Wees je bewust van de reden waarom je eet en eet alleen om de juiste reden, namelijk het hebben van échte honger.

Tip 3: Houd je aan een programma of eetschema als je wilt afvallen. Het kost vaak veel wilskracht om gezonder te gaan eten. Nederland Slank kan je echter helpen bij het volgen van een gepersonaliseerd voedingsschema op basis van jouw bloedonderzoek.

Tip 4: Kom dagelijks in beweging. Alle natuurlijke beweging die niet te lang te veel stress op je lichaam zet is goed voor je. Wandelen, fietsen of lopen zijn goede manieren om aan je dagelijkse beweging te komen.

Tip 5: Bak in kokosolie of geklaarde boter/ghee. De bak- en braadoliën die je vaak in de supermarkt tegenkomt zijn helemaal niet zo gezond als dat de producent je doet geloven.

Tip 6: Neem geen tussendoortjes. Ons lichaam heeft geen tussendoortjes/snacks nodig en werkt prima op de drie hoofdmaaltijden. Tussendoortjes zorgen er alleen voor dat we geneigd zijn over te eten en dus overgewicht krijgen. Daarnaast zorgen tussendoortjes juist voor trek en snaaigedrag.

Tip 7: Drink voldoende water. Water is de beste drank die er bestaat. Sapjes en frisdrank zitten niet alleen boordevol suiker, ze zijn ook nog eens slecht voor je gebit. Water is belangrijk voor de stofwisseling en helpt dus bij het afvallen.

Tip 8: Neem voldoende rust en kijk uit met stress! Stress en spanning hebben een negatief effect op de algehele gezondheid en zijn nadelig voor het afvallen.

Tip 9: Eet zo min mogelijk bewerkte koolhydraten en gebruik geen toegevoegde suikers. Kies voor onbewerkte natuurlijke producten.

Tip 10: Eet met je volle bewustzijn. Wees je altijd bewust van wat je eet, hoeveel je eet en waarom je eet. Eet dus niet zonder geldige reden en eet niet alles, maar kies bewust en verantwoord!

Beste dieet 2020

Heb jij ook moeite met het behalen of behouden van een gezond gewicht? En heb je ook al verschillende diëten en programma's gevolgd zonder blijvend succes? Nederland Slank helpt ook jou graag bij het behalen van je streefgewicht en het verbeteren van je gezondheid. Aan de hand van een bloedonderzoek krijg je advies op maat en wordt afvallen een eitje!

Vraag nu een gratis consult aan en ga slank het nieuwe jaar door!

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida: Orthomoleculair Therapeut, Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding Mijn naam is Rachida en ik ben gepassioneerd over gezondheid en voeding. Met een uitgebreide achtergrond in voeding en orthomoleculaire therapie, ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om hun welzijn te verbeteren en een gezondere levensstijl te bereiken. Mijn reis begon aan de Haagsche Hogeschool, waar ik afstudeerde als diëtist. Ik geloof sterk in de kracht van voeding als basis voor een gezond leven. Daarom heb ik me verder gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie via Natura Foundation, waar ik lid ben van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Deze holistische benadering van gezondheid richt zich op het optimaliseren van de juiste voedingsstoffen in het lichaam voor een optimaal functioneren. Mijn toewijding aan voortdurende educatie heeft me ook geleid naar de wereld van epigenetica. Ik heb zowel de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 als level 2 voltooid, en ik ben gespecialiseerd in de epigenetica van ADHD. Dit heeft mijn begrip van de complexe relatie tussen genetica, omgevingsfactoren en gezondheid verdiept. Naast mijn klinische werkzaamheden als diëtist en orthomoleculair therapeut, ben ik ook een actieve spreker en docent op het gebied van gezondheid en voeding. Ik geloof in het delen van kennis en het inspireren van anderen om bewuste keuzes te maken voor hun gezondheid. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Ik ben er trots op dat ik een rol mag spelen in het helpen van anderen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en een welzijnsniveau te bereiken dat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Laten we samenwerken aan jouw optimale gezondheid en welzijn. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Rachida Orthomoleculair Therapeut (lid MBOG) & Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding