bannerimage

De 10 beste afslanktips voor 2020

Geschreven door: Rachida Lachhab
19 september 2019

bannerimage

De 10 beste afslanktips voor 2020

Geschreven door: Rachida Lachhab

Wat zijn de beste afslank tips? Nederland Slank heeft de 10 beste afslanktips voor 2020 voor jou op een rijtje gezet!

10 afslank tips voor jou!

afslanktips

Tip 1: Stop met eten als je geen honger meer hebt. Veel mensen eten totdat ze niet meer kunnen en propvol zitten. Tijdens het eten moet je jezelf afvragen of je nog honger hebt of dat je gewoon aan het dooreten bent. Als je geen honger meer hebt, stop dan met eten.

Tip 2: Eet alleen om de juiste reden, namelijk honger. Als je eet omdat je je verveelt, het gezellig vindt of omdat je niet lekker in je vel zit, is dit niet juist. Wees je bewust van de reden waarom je eet en eet alleen om de juiste reden, namelijk het hebben van échte honger.

Tip 3: Houd je aan een programma of eetschema als je wilt afvallen. Het kost vaak veel wilskracht om gezonder te gaan eten. Nederland Slank kan je echter helpen bij het volgen van een gepersonaliseerd voedingsschema op basis van jouw bloedonderzoek.

Tip 4: Kom dagelijks in beweging. Alle natuurlijke beweging die niet te lang te veel stress op je lichaam zet is goed voor je. Wandelen, fietsen of lopen zijn goede manieren om aan je dagelijkse beweging te komen.

Tip 5: Bak in kokosolie of geklaarde boter/ghee. De bak- en braadoliën die je vaak in de supermarkt tegenkomt zijn helemaal niet zo gezond als dat de producent je doet geloven.

Tip 6: Neem geen tussendoortjes. Ons lichaam heeft geen tussendoortjes/snacks nodig en werkt prima op de drie hoofdmaaltijden. Tussendoortjes zorgen er alleen voor dat we geneigd zijn over te eten en dus overgewicht krijgen. Daarnaast zorgen tussendoortjes juist voor trek en snaaigedrag.

Tip 7: Drink voldoende water. Water is de beste drank die er bestaat. Sapjes en frisdrank zitten niet alleen boordevol suiker, ze zijn ook nog eens slecht voor je gebit. Water is belangrijk voor de stofwisseling en helpt dus bij het afvallen.

Tip 8: Neem voldoende rust en kijk uit met stress! Stress en spanning hebben een negatief effect op de algehele gezondheid en zijn nadelig voor het afvallen.

Tip 9: Eet zo min mogelijk bewerkte koolhydraten en gebruik geen toegevoegde suikers. Kies voor onbewerkte natuurlijke producten.

Tip 10: Eet met je volle bewustzijn. Wees je altijd bewust van wat je eet, hoeveel je eet en waarom je eet. Eet dus niet zonder geldige reden en eet niet alles, maar kies bewust en verantwoord!

Beste dieet 2020

Heb jij ook moeite met het behalen of behouden van een gezond gewicht? En heb je ook al verschillende diëten en programma's gevolgd zonder blijvend succes? Nederland Slank helpt ook jou graag bij het behalen van je streefgewicht en het verbeteren van je gezondheid. Aan de hand van een bloedonderzoek krijg je advies op maat en wordt afvallen een eitje!

Vraag nu een gratis consult aan en ga slank het nieuwe jaar door!

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida is Orthomoleculair Therapeut en Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, spreker en docent. Ze studeerde af aan de Haagsche Hogeschool als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ze bij Natura Foundation. Daarnaast heeft ze de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 en 2 en de Epigenetica van ADHD gevolgd.