jorieke-nederland-3

De 10 beste afslanktips 2023

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
06 juni 2023

Wil jij ook gezond en topfit zijn? Lees hier de beste 10 tips voor jou. 

Wees eens eerlijk. Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Ben jij enthousiast begonnen maar zit je broek eigenlijk wat te strak en voel je je niet topfit? Tijd om hier verandering in aan te brengen. Met het programma van Nederland Slank gun je jezelf een gezond lijf en voel je je binnen een mum van tijd helemaal topfit!

In dit artikel kun je het volgende vinden.

- Gezond en topfit

- Het Nederland Slank programma

- De 10 tips voor jou

 

Gezond en topfit!running

Met Nederland Slank werk je niet alleen op een gezonde en verantwoorde wijze naar je streefgewicht, je creëert een gezonde levensstijl voor jezelf. Hierdoor ben je niet alleen fit en gezond, maar ben je een leven lang fit! Wil je weten hoe je fit wordt? Lees dan snel verder

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

 

Voel je topfit woman

Wil jij je topfit en lekker in je lijf voelen? Het endorfine-systeem (AKA je geluksstofjes) zorgt voor de juiste balans in ons lichaam, voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Gaan we hier niet goed mee om, dan kunnen we chronische aandoeningen ontwikkelen. Het boek geeft uitleg en inzicht over ons lichaam, geest, voeding en gezondheid.

 

Nederland Slank programma

De start van het programma is een gratis consult. Daarna kun je besluiten of je je wilt inschrijven en worden je bloedwaarden geanalyseerd. Met die resultaten wordt een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor je samengesteld. Gedurende het traject krijg je 10 consulten van een ervaren diëtist / orthomoleculair therapeut die je persoonlijk begeleid en bijstaat. Wil je meer weten over het programma van Nederland Slank?

Start nu en krijg het boek over de Biologie van Geluk cadeau t.w.v. 29,50

Schrijf je nu in voor het Nederland Slank programma en krijg het boek over “Glutamaat en Geluk” cadeau! Een erg interessant boek over de werking van ons endorfinesysteem. Het endorfinesysteem heeft veel invloed op je gewicht en het boek geeft je uitleg over voeding, hoe het kan dat je aankomt van stress en nog veel meer! Bekijk hier een preview van het boek:

Wil je alvast beginnen? Begin hier!

10 afslank tips voor jou!

afslanktips

Tip 1: Stop met eten als je geen honger meer hebt. Veel mensen eten totdat ze niet meer kunnen en propvol zitten. Tijdens het eten moet je jezelf afvragen of je nog honger hebt of dat je gewoon aan het dooreten bent. Als je geen honger meer hebt, stop dan met eten.

Tip 2: Eet alleen om de juiste reden, namelijk honger. Als je eet omdat je je verveelt, het gezellig vindt of omdat je niet lekker in je vel zit, is dit niet juist. Wees je bewust van de reden waarom je eet en eet alleen om de juiste reden, namelijk het hebben van échte honger.

Tip 3: Houd je aan een programma of eetschema als je wilt afvallen. Het kost vaak veel wilskracht om gezonder te gaan eten. Nederland Slank kan je echter helpen bij het volgen van een gepersonaliseerd voedingsschema op basis van jouw bloedonderzoek.

Tip 4: Kom dagelijks in beweging. Alle natuurlijke beweging die niet te lang te veel stress op je lichaam zet is goed voor je. Wandelen, fietsen of lopen zijn goede manieren om aan je dagelijkse beweging te komen.

Tip 5: Bak in kokosolie of geklaarde boter/ghee. De bak- en braadoliën die je vaak in de supermarkt tegenkomt zijn helemaal niet zo gezond als dat de producent je doet geloven.

Tip 6: Neem geen tussendoortjes. Ons lichaam heeft geen tussendoortjes/snacks nodig en werkt prima op de drie hoofdmaaltijden. Tussendoortjes zorgen er alleen voor dat we geneigd zijn over te eten en dus overgewicht krijgen. Daarnaast zorgen tussendoortjes juist voor trek en snaaigedrag.

Tip 7: Drink voldoende water. Water is de beste drank die er bestaat. Sapjes en frisdrank zitten niet alleen boordevol suiker, ze zijn ook nog eens slecht voor je gebit. Water is belangrijk voor de stofwisseling en helpt dus bij het afvallen.

Tip 8: Neem voldoende rust en kijk uit met stress! Stress en spanning hebben een negatief effect op de algehele gezondheid en zijn nadelig voor het afvallen.

Tip 9: Eet zo min mogelijk bewerkte koolhydraten en gebruik geen toegevoegde suikers. Kies voor onbewerkte natuurlijke producten.

Tip 10: Eet met je volle bewustzijn. Wees je altijd bewust van wat je eet, hoeveel je eet en waarom je eet. Eet dus niet zonder geldige reden en eet niet alles, maar kies bewust en verantwoord!

Beste dieet

Heb jij ook moeite met het behalen of behouden van een gezond gewicht? En heb je ook al verschillende diëten en programma's gevolgd zonder blijvend succes? Nederland Slank helpt ook jou graag bij het behalen van je streefgewicht en het verbeteren van je gezondheid. Aan de hand van een bloedonderzoek krijg je advies op maat en wordt afvallen een eitje!

Vraag nu een gratis consult aan en ga slank het nieuwe jaar door!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn