jorieke-nederland-3

Denise: effect van Nederland Slank op narcolepsie na 3&4 weken

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
06 april 2017

deniseNa het succes van de eerste 2 weken, ging ik zeer gemotiveerd door met week 3. Ik heb weer geen hongergevoel gekregen en het was makkelijk vol te houden. zoals ik al eerder had geschreven, is dat ik voor de narcolepsie in de nacht en overdag medicatie gebruik. In week 3 werd ik in de nacht meerdere nachten heel erg misselijk wakker en was het een aantal keer zo erg dat ik moest spugen. Ik heb mijn dosis eerst 2x naar beneden gedaan maar helaas ging de misselijkheid hierdoor niet weg. In week 4 heb ik in overleg met Liesbeth en mijn neuroloog besloten dat ik iets meer moet gaan eten. In de hoop dat ik niet meer misselijk wakker word in de nacht. Dat ik deze nare klachten krijg, komt eigenlijk door de positieve gevolgen van het plan. k heb aanzienlijk meer energie overdag, zodat de dosis voor overdag flink naar beneden kan. Dat ik zo heftig reageer in de nacht komt ook omdat ik beter slaap uit mijzelf. Dus geheel negatief is het niet! :)

Er is gelukkig ook nog goed nieuws, ik ben in totaal 6.2 kilo kwijt en ook mijn cm’s worden minder. Verder voel ik me ook nog steeds goed.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn