bannerimage

DinaSlank

Geschreven door: admin
16 september 2014

bannerimage

DinaSlank

Geschreven door: admin

Sinds deze week ben ik overgestapt naar een nieuwe site voor mijn blog. Om toch alles van het traject op 1 en dezelfde site te hebben zal ik mijn blog van vorige week nog 1 keer hier posten;

Als ik het kan, kan jij het ook met Nederland slank!

maandag 1 september 2014

Dag 1:
Hoe cliche wil je het hebben? Het is vandaag maandag 1 september. 1e dag van de week 1e dag van de maand  én 1e dag van het begin van een nieuw leven. Ik ben begonnen met mijn op maat gemaakte programma van Nederland Slank. Na jaren lang te lijden aan het jojo-effect heb ik besloten om het eens helemaal anders aan te pakken. Ik kwam online Nederland slank tegen, het sprak me vrijwel meteen aan en heb me derhalve ingeschreven om een gratis consult te krijgen. Dit consult was op skype met de oprichtster van Nederland Slank; Liesbeth van Duijn. Hierna raakte ik er steeds meer van overtuigd dat dit het pad was dat ik wilde bewandelen. Toen ik uiteindelijk de knoop doorhakte, had ik binnen no-time mijn op maat gemaakte voedingsplan plus een afspraak met mijn persoonlijk begeleider Pantea Panahi. Na het consult met Pantea raakte ik steeds enthousiaster om te beginnen. Het was even zoeken naar het juiste moment maar die is nu eindelijk hier. So wish me luck. Binnenkort meer DinaSlank!

 

 

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.