Nederland-Slank-4

Dina Slank: Mijn ervaring met afvallen bij Nederland Slank

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
16 september 2014

Sinds deze week ben ik overgestapt naar een nieuwe site voor mijn blog. Om toch alles van het traject op 1 en dezelfde site te hebben zal ik mijn blog van vorige week nog 1 keer hier posten;

koolhydraatarmdieetbeginnen

maandag 1 september 2014

  
Dag 1:
Hoe cliche wil je het hebben? Het is vandaag maandag 1 september. 1e dag van de week 1e dag van de maand  én 1e dag van het begin van een nieuw leven. Ik ben begonnen met mijn op maat gemaakte programma van Nederland Slank. Na jaren lang te lijden aan het jojo-effect heb ik besloten om het eens helemaal anders aan te pakken. Ik kwam online Nederland slank tegen, het sprak me vrijwel meteen aan en heb me derhalve ingeschreven om een gratis consult te krijgen. Dit consult was op skype met de oprichtster van Nederland Slank; Liesbeth van Duijn. Hierna raakte ik er steeds meer van overtuigd dat dit het pad was dat ik wilde bewandelen. Toen ik uiteindelijk de knoop doorhakte, had ik binnen no-time mijn op maat gemaakte voedingsplan plus een afspraak met mijn persoonlijk begeleider Pantea Panahi. Na het consult met Pantea raakte ik steeds enthousiaster om te beginnen. Het was even zoeken naar het juiste moment maar die is nu eindelijk hier. So wish me luck. Binnenkort meer DinaSlank!

 

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.