Dinaa

DinaSlank-Confused

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
16 september 2014

 

* Meterstanden Dina 18-9-14

 

 

Week 2:

Dag 11 en ik ben een beetje in de war. Allereerst het wegen. De eerste keer dat ik me had gewogen  was 1 week voor ik het traject begon. Ik ben niet zo slim geweest om me de dag dat ik begon nog 1 maal te wegen. Het zou dus kunnen dat ik binnen die week heel wat ben aangekomen (je weet wel de laatste

Dina-2

 uitspattingen voordat je aan je nieuwe leven begint). Dan het meten. Ook een beetje suf hihi, ik had geen goede meetlint dus moest het doen met een rolmaat. Daarmee is het dus nagenoeg onmogelijk om de goede maten te krijgen. En als laatste mijn haar.... nu zal je denken je haar??? Yup, mijn haar! Sinds vorige week heb ik vlechten, en die vlechten zijn ZWAAR. Daarbij ben ik afgelopen weekend naar Portugal geweest. Mijn intenties waren natuurlijk helemaal goed en ik heb me voor het grootste gedeelte goed aan mijn programma kunnen houden, maar af en toe was het niet helemaal mogelijk om het goed te doen.

 

Dinaa-1 Dina 18-9-14

 

Dus alles bij elkaar opgeteld kan ik op dit moment niet zeggen of ik ben afgevallen of aangekomen. Wat ik wel kan vertellen is dat ik een stuk beter in mijn vel zit. En dat het programma goed te volgen is. Het lijkt ook wel alsof mijn kleren iets minder strak zitten en dat mijn energie beetje bij beetje terug komt. Volgende week hoop ik jullie de juiste cijfers te laten zien...

 

Dinaa-18 Dina 18-9

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.