Dina

DinaSlank-Confused

Geschreven door: admin
16 september 2014

Dina

DinaSlank-Confused

Geschreven door: admin

 

* Meterstanden Dina 18-9-14

 

 

Week 2:

Dag 11 en ik ben een beetje in de war. Allereerst het wegen. De eerste keer dat ik me had gewogen  was 1 week voor ik het traject begon. Ik ben niet zo slim geweest om me de dag dat ik begon nog 1 maal te wegen. Het zou dus kunnen dat ik binnen die week heel wat ben aangekomen (je weet wel de laatste

Dina-18-9-2014-

 uitspattingen voordat je aan je nieuwe leven begint). Dan het meten. Ook een beetje suf hihi, ik had geen goede meetlint dus moest het doen met een rolmaat. Daarmee is het dus nagenoeg onmogelijk om de goede maten te krijgen. En als laatste mijn haar.... nu zal je denken je haar??? Yup, mijn haar! Sinds vorige week heb ik vlechten, en die vlechten zijn ZWAAR. Daarbij ben ik afgelopen weekend naar Portugal geweest. Mijn intenties waren natuurlijk helemaal goed en ik heb me voor het grootste gedeelte goed aan mijn programma kunnen houden, maar af en toe was het niet helemaal mogelijk om het goed te doen.

 

Dina-150x150 Dina 18-9-14

 

Dus alles bij elkaar opgeteld kan ik op dit moment niet zeggen of ik ben afgevallen of aangekomen. Wat ik wel kan vertellen is dat ik een stuk beter in mijn vel zit. En dat het programma goed te volgen is. Het lijkt ook wel alsof mijn kleren iets minder strak zitten en dat mijn energie beetje bij beetje terug komt. Volgende week hoop ik jullie de juiste cijfers te laten zien...

 

Dina-18-sept-e1411370489170 Dina 18-9

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.