jorieke-nederland

DinaSlank - How did that happen for you?

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
16 november 2014

Dagboek Nederland Slankprogramma van DinaSlank

Week 11 dag 77

Vanochtend stond ik met verbazing te kijken naar mijn weegschaal. Vorige keer schreef ik dat ik zou gaan bedenken hoe ik mezelf ging belonen als ik de 100 had bereikt, maar ik kwam er vandaag achter dat ik daar al een beetje te laat mee ben... vanochtend stond de teller al redelijk ver onder de 100.

image-e1416145809804 Een onverwachts presentje

En ik heb dus nog steeds niet bedacht hoe ik mezelf wil belonen.  Maar om eerlijk te zijn vind ik dit al een  hele beloning. Ik denk dat ik deze beloning ga opsparen tot het moment dat ik mijn streefgewicht heb bereikt, maar dan ga ik écht uitpakken.

Afgelopen week was ik in Duitsland voor optredens. Ik heb daar in een restaurant mogen dineren waar het eten je op de tong smelt. Helaas weet ik de naam niet meer maar het zag er zo uit:

image1

Het was hier heel moeilijk om niet te gaan overdrijven. Daarom zou ik hier graag nog een keer terug komen om alles, ook de koolhydraatrijke gerechten, uit te proberen. Ik ga dit in gedachten houden als mijn grote beloning.

Dit restaurantje maakte me echt blij. Vlak voor het optreden maakte een collega een foto van me waarop je kunt zien hoe blij...

image2

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.