bannerimage

DinaSlank - How did that happen for you?

Geschreven door: admin
16 november 2014

bannerimage

DinaSlank - How did that happen for you?

Geschreven door: admin

Dagboek Nederland Slankprogramma van DinaSlank

Week 11 dag 77

Vanochtend stond ik met verbazing te kijken naar mijn weegschaal. Vorige keer schreef ik dat ik zou gaan bedenken hoe ik mezelf ging belonen als ik de 100 had bereikt, maar ik kwam er vandaag achter dat ik daar al een beetje te laat mee ben... vanochtend stond de teller al redelijk ver onder de 100.

 

Een onverwachts presentje Een onverwachts presentje

 

 

 

En ik heb dus nog steeds niet bedacht hoe ik mezelf wil belonen.  Maar om eerlijk te zijn vind ik dit al een  hele beloning. Ik denk dat ik deze beloning ga opsparen tot het moment dat ik mijn streefgewicht heb bereikt, maar dan ga ik écht uitpakken.

 

Afgelopen week was ik in Duitsland voor optredens. Ik heb daar in een restaurant mogen dineren waar het eten je op de tong smelt. Helaas weet ik de naam niet meer maar het zag er zo uit:

image

Het was hier heel moeilijk om niet te gaan overdrijven. Daarom zou ik hier graag nog een keer terug komen om alles, ook de koolhydraatrijke gerechten, uit te proberen. Ik ga dit in gedachten houden als mijn grote beloning.

Dit restaurantje maakte me echt blij. Vlak voor het optreden maakte een collega een foto van me waarop je kunt zien hoe blij...

image

 

 

 

 

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.