bannerimage

DinaSlank-Because I'm Happyyy

Geschreven door: admin
19 september 2019

bannerimage

DinaSlank-Because I'm Happyyy

Geschreven door: admin

week 6 dag 40

Gisterenavond had ik weer een klein Joehoe momentje. Ik heb thuis een rek vol met jasjes staan die ik allemaal niet meer paste. Een groot punt van frustratie zijn namelijk mijn armen, die worden zo groot dat ik niet makkelijk meer in mouwen kom van kledingstukken. De jasjes kan ik dan ook vaak als eerste opbergen.

Nu kun je denken, maar als dit zo is, dan doe je er toch meteen wat aan??? En ja, daar heb je dan helemaal gelijk in, dat zou je kunnen doen. Maar als het zover is dat ik mijn jasjes niet meer pas dan ben ik meestal al te laat. Ik zit dan al een tijdje in een neerwaartse spiraal en met de jasjes komt dan pas het eerste besef. En ik zie mijn gewichtstoename als een klein gedeelte van een groot probleem.

Ik bestempel mezelf als snoepverslaafd. En ik denk dat het vergelijkbaar is met een drank- of drugsverslaving. Het is niet onmogelijk om ervan af te komen, maar het is zeker niet makkelijk. Je kan dan niet van de ene op de andere dag zeggen; Ik stop ermee! 

Gelukkig heb ik weer (ik heb vaker met dit bijltje gehakt) de kracht gevonden om er iets tegen te doen, maar zou eigenlijk ook een keer moeten  proberen te achterhalen waar het door komt dat het zover gaat.

Enfin, daar wilde ik het helemaal niet over hebben. Ik had een Joehoe moment! IK PAS MIJN JASJES WEER!!!!! Joehoeeeee.

 

Deze week kan ik ook weer iets preciezer gaan rapporteren over de metingen en wegingen. In overleg met Liesbeth hebben we besloten om mijn aanvangsgewicht te wijzigen. In mijn tweede blog had ik al geschreven dat ik niet had gewogen de ochtend dat ik begon maar dat ik wel het idee had ongeveer anderhalf a twee kilo zwaarder te zijn dan een week ervoor. De anderhalf kilo extra ga ik nu toevoegen aan het begingewicht.IMG_4347*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

En ook ben ik eindelijk van de vlechten af. Ze waren minder zwaar dan ik had verwacht maar zoals je in de grafiek kunt zien scheelt het toch wel aanzienlijk in gewicht.

Volgende week meer, maar tot die tijd.... Because I'm happy, clap along if you feel.......

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.