jorieke-nederland-2

DinaSlank-stress eater

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
04 februari 2020

Maand 9, week 38, dag 260


Om met de deur in huis te vallen zal ik maar meteen toegeven dat het de afgelopen weken niet helemaal goed is verlopen met mijn programma. Laatste keer dat ik mijn blog schreef zou ik een verjaardagsfeestje gaan vieren waarin ik niet zou denken aan het NLS programma. Ik had verwacht dat ik compleet los zou gaan die dag maar dat viel reuze mee. Wel was er een red velvet taart speciaal gemaakt en omdat ik zoveel goeds erover had gehoord moest en zou ik die proeven.

Na mijn verjaardag however ging het al snel bergafwaarts. Ik zal niet te ver ingaan op het hoe, wat of waarom, maar laten we het maar op houden dat ik de afgelopen periode zoveel stressvolle situaties heb meegemaakt dat ik er de kracht niet voor kon vinden om me aan het programma te houden. Met alle gevolgen van dien... De laatste keer dat ik schreef zal ik tussen de 80 en 82 gewogen hebben. Helaas is dat nu 86. Ik heb met Pantea gesproken en afgesproken dat ik aankomend weekend weer even terug val op fase 1 in het NLS proces, de detox, en dat ik daarna weer (hopelijk met frisse moed) verder zal gaan in fase 2.

De gesprekken met mijn coach geven me overigens wel een goed gevoel. Pantea is streng wanneer het moet, medelevend wanneer het nodig is en houd altijd goede moed. Hierdoor krijg ik de tijd om bepaalde dingen op mijn manier te verwerken en heb ik niet het idee dat ik faal wanneer het even niet goed gaat. Herpakken lijkt me daarom geen onoverkomelijk ding, maar hierover zal ik de volgende keer wel berichten.

Ondertussen is er wellicht wel iets waarmee jullie mij kunnen helpen. Op het moment ben ik bezig met een crowdfunding voor een nieuw album. Een album maken geeft stress. Het maken van de muziek, het concept, het bij elkaar krijgen van de muzikanten enz enz. En natuurlijk is de grootste stressfactor in het geheel de financiering...

Je kunt me dus op meerdere manieren helpen. Met een donatie op www.voordekunst.nl/vdk/project/view/3156-dina-medina-nieuw-album breng je me een stukje dichter bij 1 van mijn doelen, het realiseren van mijn nieuwe album. Door deze stap dichterbij gaat er weer een stuk van 1 van mijn stressfactoren af. Minder stress betekent meer kracht. En zoals je hierboven kunt lezen is dat hetgeen ik de afgelopen tijd gemist heb voor mijn NLS traject. Doel 2 waar je me dus mee kunt helpen. Natuurlijk krijg je er ook iets voor terug! Klik op de link zodat je erachter kunt komen wat er allemaal tegenover staat...

Till next time, stay healthy

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.