bannerimage

DinaSlank-stress eater

Geschreven door: admin
04 februari 2020

bannerimage

DinaSlank-stress eater

Geschreven door: admin

Maand 9, week 38, dag 260


Om met de deur in huis te vallen zal ik maar meteen toegeven dat het de afgelopen weken niet helemaal goed is verlopen met mijn programma. Laatste keer dat ik mijn blog schreef zou ik een verjaardagsfeestje gaan vieren waarin ik niet zou denken aan het NLS programma. Ik had verwacht dat ik compleet los zou gaan die dag maar dat viel reuze mee. Wel was er een red velvet taart speciaal gemaakt en omdat ik zoveel goeds erover had gehoord moest en zou ik die proeven.

Na mijn verjaardag however ging het al snel bergafwaarts. Ik zal niet te ver ingaan op het hoe, wat of waarom, maar laten we het maar op houden dat ik de afgelopen periode zoveel stressvolle situaties heb meegemaakt dat ik er de kracht niet voor kon vinden om me aan het programma te houden. Met alle gevolgen van dien... De laatste keer dat ik schreef zal ik tussen de 80 en 82 gewogen hebben. Helaas is dat nu 86. Ik heb met Pantea gesproken en afgesproken dat ik aankomend weekend weer even terug val op fase 1 in het NLS proces, de detox, en dat ik daarna weer (hopelijk met frisse moed) verder zal gaan in fase 2.

De gesprekken met mijn coach geven me overigens wel een goed gevoel. Pantea is streng wanneer het moet, medelevend wanneer het nodig is en houd altijd goede moed. Hierdoor krijg ik de tijd om bepaalde dingen op mijn manier te verwerken en heb ik niet het idee dat ik faal wanneer het even niet goed gaat. Herpakken lijkt me daarom geen onoverkomelijk ding, maar hierover zal ik de volgende keer wel berichten.

Ondertussen is er wellicht wel iets waarmee jullie mij kunnen helpen. Op het moment ben ik bezig met een crowdfunding voor een nieuw album. Een album maken geeft stress. Het maken van de muziek, het concept, het bij elkaar krijgen van de muzikanten enz enz. En natuurlijk is de grootste stressfactor in het geheel de financiering...

Je kunt me dus op meerdere manieren helpen. Met een donatie op www.voordekunst.nl/vdk/project/view/3156-dina-medina-nieuw-album breng je me een stukje dichter bij 1 van mijn doelen, het realiseren van mijn nieuwe album. Door deze stap dichterbij gaat er weer een stuk van 1 van mijn stressfactoren af. Minder stress betekent meer kracht. En zoals je hierboven kunt lezen is dat hetgeen ik de afgelopen tijd gemist heb voor mijn NLS traject. Doel 2 waar je me dus mee kunt helpen. Natuurlijk krijg je er ook iets voor terug! Klik op de link zodat je erachter kunt komen wat er allemaal tegenover staat...

Till next time, stay healthy

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.