Nederland-Slank-Mar-19-2024-09-45-42-0682-AM

Dinaslank-Verlate reactie

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
04 november 2014

week 9 dag 65

Om verschllende redenen is het me niet gelukt om de afgelopen weken even rustig de tijd te nemen om te schrijven over mijn bevindingen van de afgelopen weken. Ook het meten is hierdoor niet altijd mogelijk geweest. Maar ik zal een kort verslagje geven over de afgelopen 3 weken.

Voor week 7 had ik een uitnodiging gekregen voor een verjaardag in Cabo Verde.  Een collega van mij waar ik jaren mee getourd heb werd 40 en wilde dit graag groots vieren. Door deze trip ben ik in een hectische periode beland vanaf het moment van gaan tot het moment dat ik terug kwam. Ook qua voeding. Ik heb meteen alle restaurants waar ik heb gegeten ingelicht over mijn dieet en gevraagd of ze daar rekening mee wilden houden. Gelukkig werd er niet moeilijk gedaan maar het was wel een heel gedoe om uit te leggen wat ik mag en wat niet. In deze periode kreeg ik wel het idee dat het allemaal veel langzamer ging met de weightloss dan in het begin. Na gesproken te hebben met mijn coach hebben we besloten dat ik bepaalde dingen zoals bijvoorbeeld het goed afwegen van mijn voedsel weer strenger moet aanpakken.

In week 8 kreeg ik na terugkomst van Cabo Verde last van een herfstdip.  Meerdere factoren zijn hier debet aan denk ik. Ten eerste de klimaat verandering. Ten tweede de vermoeidheid van de afgelopen periode. En ten derde kan ik me maar niet aan het idee onttrekken dat het een verlate reatie kan zijn op mijn traject. Mijn ervaring met mezelf is dat ik altijd, overal iets later op reageer dan een gemiddeld mens en vraag me af of het vele slapen van de afgelopen week en de lusteloosheid het gevolg is van mijn andere levensstijl. Ik heb besloten om me er niet al te druk om te maken maar gewoon te luisteren naar mijn lichaam, ik ervaar het namelijk niet als vervelend. Juist wel lekker even zo.  Maar mede dus 1 van de redenen dat ik vorige week niets heb kunnen bloggen.

Op dit moment ben ik nog steeds een beetje in de Herfstblues maar voel me wel uitgerust. Het afwegen van mijn voeding gaat goed en volgens mij begint het al zijn vruchten af te werpen.  De 100 kilo is bijna in zicht en ik moet nu even gaan bedenken hoe ik mezelf ga belonen als het eenmaal zover is. Niet dat het mijn eindstation is maar ik vind dat ik zo nu en dan mezelf best een klein schouderklopje mag geven in de vorm van een kleine beloning. Ik laat wel weten wat het geworden is.

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.