bannerimage

Dinaslank-Verlate reactie

Geschreven door: admin
04 november 2014

bannerimage

Dinaslank-Verlate reactie

Geschreven door: admin

week 9 dag 65

Om verschllende redenen is het me niet gelukt om de afgelopen weken even rustig de tijd te nemen om te schrijven over mijn bevindingen van de afgelopen weken. Ook het meten is hierdoor niet altijd mogelijk geweest. Maar ik zal een kort verslagje geven over de afgelopen 3 weken.

Voor week 7 had ik een uitnodiging gekregen voor een verjaardag in Cabo Verde.  Een collega van mij waar ik jaren mee getourd heb werd 40 en wilde dit graag groots vieren. Door deze trip ben ik in een hectische periode beland vanaf het moment van gaan tot het moment dat ik terug kwam. Ook qua voeding. Ik heb meteen alle restaurants waar ik heb gegeten ingelicht over mijn dieet en gevraagd of ze daar rekening mee wilden houden. Gelukkig werd er niet moeilijk gedaan maar het was wel een heel gedoe om uit te leggen wat ik mag en wat niet. In deze periode kreeg ik wel het idee dat het allemaal veel langzamer ging met de weightloss dan in het begin. Na gesproken te hebben met mijn coach hebben we besloten dat ik bepaalde dingen zoals bijvoorbeeld het goed afwegen van mijn voedsel weer strenger moet aanpakken.

In week 8 kreeg ik na terugkomst van Cabo Verde last van een herfstdip.  Meerdere factoren zijn hier debet aan denk ik. Ten eerste de klimaat verandering. Ten tweede de vermoeidheid van de afgelopen periode. En ten derde kan ik me maar niet aan het idee onttrekken dat het een verlate reatie kan zijn op mijn traject. Mijn ervaring met mezelf is dat ik altijd, overal iets later op reageer dan een gemiddeld mens en vraag me af of het vele slapen van de afgelopen week en de lusteloosheid het gevolg is van mijn andere levensstijl. Ik heb besloten om me er niet al te druk om te maken maar gewoon te luisteren naar mijn lichaam, ik ervaar het namelijk niet als vervelend. Juist wel lekker even zo.  Maar mede dus 1 van de redenen dat ik vorige week niets heb kunnen bloggen.

Op dit moment ben ik nog steeds een beetje in de Herfstblues maar voel me wel uitgerust. Het afwegen van mijn voeding gaat goed en volgens mij begint het al zijn vruchten af te werpen.  De 100 kilo is bijna in zicht en ik moet nu even gaan bedenken hoe ik mezelf ga belonen als het eenmaal zover is. Niet dat het mijn eindstation is maar ik vind dat ik zo nu en dan mezelf best een klein schouderklopje mag geven in de vorm van een kleine beloning. Ik laat wel weten wat het geworden is.

 

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.