jorieke-nederland

Mijn eerste week - Een week vol verleidingen

Geschreven door: Kelly van der Pol
07 augustus 2017

ontbijtInmiddels zit mijn eerste week er weer op en dat was een week vol verleidingen. Nu wordt er gezegd dat je het beste kunt beginnen in een rustige week, maar ik heb iedere week wel iets. Dus dacht: ik begin maar gelijk. En ik moet zeggen dat ik het goed heb doorstaan, al die verleidingen.

De eerste 2 dagen reinigen waren goed te doen, ik koos voor een dag fruit en een dag groente. Ook de bitterzout viel me reuze mee. Oké je moet wel regelmatig naar de wc, maar ik heb zelfs gewoon nog naar de winkel gekund zonder problemen. Ook heb ik niet heel veel buikpijn of misselijkheid gehad, gelukkig.

Op woensdag startte ik met fase 2. Het was even uitzoeken hoeveel ik van alles mocht hebben en ik heb gelijk voor deze dag een maaltijdje moeten maken om mee te nemen. Deze dag gingen we met ons gezin naar de première van de Emoji film waarbij allerlei lekkers aanwezig was. Ik heb dit allemaal kunnen weerstaan en heb in de middag genoten van mijn eigen gemaakte witlof salade met kikkererwten.

Ik merk dat ik steeds creatiever met eten om ga en zo hele lekkere recepten kan maken. Ik geniet ook echt van het eten en merk al gelijk aan mijn lijf dat het een verandering doormaakt. Zo zat ik pas zingend en dansend met de kinderen in de auto, terwijl mijn man me aan keek met een gezicht "wat doe jij?". Dat is namelijk iets wat ik al heel lang niet meer heb gedaan. Vaak mopperde ik zelfs al als ze teveel geluid maakte achterin de auto.

Ennuh nu zullen jullie vast wel heel benieuwd zijn naar wat de afgelopen week mij heeft gebracht? Nou ik kan je vertellen: bijna 3 kilo er af! Daarnaast ben ik ook wat cm's kwijt:

Ik ben echt verbaasd dat ik zo snel al effect zie en dat ik het merk aan mijn lichaam. Al maanden sta ik stil met het afvallen en ineens is er bijna 3 kg af! Je kan dus wel begrijpen dat ik super blij ben. 

Ik ga de komende week weer lekker knallen en volgende week kom ik weer met een update...

Liefs,

Kelly

Kelly van der Pol

Geschreven door: Kelly van der Pol