Nederland-Slank-3

Hoe Nederland Slank helpt bij een eetstoornis

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
02 maart 2016

 

 

 

Lydia:

"Ik ben vanaf mijn eerste herinneringen eetverslaafd. Heb nu na zoveel jaar alles geprobeerd, van hypnotherapie tot gedragstherapie. Niets hielp.
Ik ging na lang twijfelen het programma van Nederland Slank doen, omdat ik gezond af wilde vallen en hopend dat dit mijn eetproblemen zou oplossen. Ik ben zo blij en dankbaar, na 3 maanden ben ik bijna 13 kilo en vele cm’s kwijt, ik voel me prima, maar het meest belangrijke, ik heb geen vreetbuien meer, heb ook geen trek of honger tussendoor! Zelfs met veel eten om me heen, ben ik verlost van de drang om te (over)eten. Ik ervaar eindelijk rust in mijn eten. Ik ben ervan overtuigd dat dit DE oplossing voor mijn problemen is, zowel mijn overgewicht als mijn eetverslaving!
Ik wou dat nlsl jaren eerder op mijn pad was gekomen, maar alles heeft een reden en niets is toeval, daar ben ik van overtuigd!
Ik hoop dat ik hiermee ook andere eetverslaafden kan motiveren deze stap te zetten, het heeft me zoveel gebracht."

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn