bannerimage

Eetstoornis en Nederland Slank

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
02 maart 2016

bannerimage

Eetstoornis en Nederland Slank

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

 

 

 

Lydia:

"Ik ben vanaf mijn eerste herinneringen eetverslaafd. Heb nu na zoveel jaar alles geprobeerd, van hypnotherapie tot gedragstherapie. Niets hielp.
Ik ging na lang twijfelen het programma van Nederland Slank doen, omdat ik gezond af wilde vallen en hopend dat dit mijn eetproblemen zou oplossen. Ik ben zo blij en dankbaar, na 3 maanden ben ik bijna 13 kilo en vele cm’s kwijt, ik voel me prima, maar het meest belangrijke, ik heb geen vreetbuien meer, heb ook geen trek of honger tussendoor! Zelfs met veel eten om me heen, ben ik verlost van de drang om te (over)eten. Ik ervaar eindelijk rust in mijn eten. Ik ben ervan overtuigd dat dit DE oplossing voor mijn problemen is, zowel mijn overgewicht als mijn eetverslaving!
Ik wou dat nlsl jaren eerder op mijn pad was gekomen, maar alles heeft een reden en niets is toeval, daar ben ik van overtuigd!
Ik hoop dat ik hiermee ook andere eetverslaafden kan motiveren deze stap te zetten, het heeft me zoveel gebracht."

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.