bannerimage

Eleenka: Mijn verhaal

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
20 maart 2018

bannerimage

Eleenka: Mijn verhaal

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

"Ik zit nu voor altijd in een ander eet systeem." - Het verhaal van Eleenka. 

Beste Liesbeth ,

Het heeft lang geduurd, ik ben op 5 juli 2017 begonnen, maar het resultaat is geweldig! Ik eet nog maar een kwart van wat ik vroeger at; geen snoep, nooit meer ijsjes of een toetje, geen borden vol borrelhapjes etc.

Ik ben van 86,7 naar 70 kilo bij 1.72, ik blijf afvallen, maar langzaam . Het is een heerlijk gevoel. And…success breeds success . Ik ga nog even door! Ik zit nu voor altijd in een ander eet systeem. Ik heb zelfs 5 maanden geen alcohol gedronken. Dat doe ik nu wel weer, maar echt met mate!'

Eleenka-300x228

Wil jij ook je eigen succes verhaal?

Vraag dan nu een consult aan!

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.