bannerimage

Lees hier de ervaring van Dina

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
06 januari 2018

Dina wordt snel slank met Nederland Slank!

Lees hier de ervaring van Dina met het Nederland Slank Programma

Week 5 dag 35,

IMG_4303-e1412585015940-225x300 Dina in de media

 

 

IMG_4314 Bekende muzikant in Schiedam Dina Medina

 

Deze week stond in het teken van foto's. Er is in Schiedam een expositie in de Korenbeurs. Deze expositie staat helemaal in het teken van muziek. Muzikanten uit Schiedam worden er in het zonnetje gezet voor al wat ze voor de muziek en daarmee voor Schiedam betekenen of hebben betekend. Ook ik had de eer om hieraan deel te nemen en ben door de fotograaf Jan Banning op de kiek gezet. Maar niet alleen kun je deze maand zijn foto's bewonderen. Het kunstenaarsduo Joop Reijngoud en Linda Malherbe zijn in Schiedam op strooptocht gegaan op zoek naar leuke familiefoto's, wat voor mij erin heeft geresulteerd dat 1 van de foto's uit mijn jongere jaren, op 1 van de gevels prijkt tegenover de Korenbeurs. En hele mooie foto's in de Korenbeurs zelf.

Fotoshoot!

Maar nog leuker is dat ik vlak voor de opening van de expositie een bericht kreeg van de fotografe Claudine Grin. Zij volgt mijn verhaal op de voet en heeft mij een fotoshoot aangeboden wanneer ik mijn streefgewicht bereikt heb! Ik ben al zo'n 9 jaar fan van deze fotografe dus je kunt je voorstellen dat ik hierdoor een extra boost heb gekregen.

Mijn traject verloopt vooralsnog heel goed. Af en toe heb ik wel problemen met het feit dat mijn agenda soms zo druk is dat ik echt moet plannen waar en wanneer ik kan eten. Gelukkig heb ik om mij heen alleen maar mensen die meedenken en mij morele steun geven. Deze week helemaal niet naar chocolade of snoep getaald en ik merk ook dat ik tussendoor helemaal geen hongergevoel heb. Ik krijg pas echt trek wanneer het bijna tijd is om te eten. Dit maakt het voor mij allemaal veel makkelijker vol te houden. Water blijft een heikel puntje maar het gaat steeds beter.

Ik hoop volgende week het echte aantal afgevallen kilo's mede te kunnen delen want als alles goed gaat ben ik na deze week weer vlechtloos. Maar als ik moet afgaan op hetgeen ik in het begin woog (114.6k) en nu (108.2), dan ben ik in ieder geval in 5 weken 6.4 kilo kwijt*. Talk to you next week.

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Epigenetica van het endorfine herstel. Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat.