bannerimage

Lees hier de ervaring van Dina

Geschreven door: admin
06 januari 2018

bannerimage

Lees hier de ervaring van Dina

Geschreven door: admin

Dina wordt snel slank met Nederland Slank!

Lees hier de ervaring van Dina met het Nederland Slank Programma

Week 5 dag 35,

IMG_4303-e1412585015940-225x300 Dina in de media

 

 

IMG_4314 Bekende muzikant in Schiedam Dina Medina

 

Deze week stond in het teken van foto's. Er is in Schiedam een expositie in de Korenbeurs. Deze expositie staat helemaal in het teken van muziek. Muzikanten uit Schiedam worden er in het zonnetje gezet voor al wat ze voor de muziek en daarmee voor Schiedam betekenen of hebben betekend. Ook ik had de eer om hieraan deel te nemen en ben door de fotograaf Jan Banning op de kiek gezet. Maar niet alleen kun je deze maand zijn foto's bewonderen. Het kunstenaarsduo Joop Reijngoud en Linda Malherbe zijn in Schiedam op strooptocht gegaan op zoek naar leuke familiefoto's, wat voor mij erin heeft geresulteerd dat 1 van de foto's uit mijn jongere jaren, op 1 van de gevels prijkt tegenover de Korenbeurs. En hele mooie foto's in de Korenbeurs zelf.

Fotoshoot!

Maar nog leuker is dat ik vlak voor de opening van de expositie een bericht kreeg van de fotografe Claudine Grin. Zij volgt mijn verhaal op de voet en heeft mij een fotoshoot aangeboden wanneer ik mijn streefgewicht bereikt heb! Ik ben al zo'n 9 jaar fan van deze fotografe dus je kunt je voorstellen dat ik hierdoor een extra boost heb gekregen.

Mijn traject verloopt vooralsnog heel goed. Af en toe heb ik wel problemen met het feit dat mijn agenda soms zo druk is dat ik echt moet plannen waar en wanneer ik kan eten. Gelukkig heb ik om mij heen alleen maar mensen die meedenken en mij morele steun geven. Deze week helemaal niet naar chocolade of snoep getaald en ik merk ook dat ik tussendoor helemaal geen hongergevoel heb. Ik krijg pas echt trek wanneer het bijna tijd is om te eten. Dit maakt het voor mij allemaal veel makkelijker vol te houden. Water blijft een heikel puntje maar het gaat steeds beter.

Ik hoop volgende week het echte aantal afgevallen kilo's mede te kunnen delen want als alles goed gaat ben ik na deze week weer vlechtloos. Maar als ik moet afgaan op hetgeen ik in het begin woog (114.6k) en nu (108.2), dan ben ik in ieder geval in 5 weken 6.4 kilo kwijt*. Talk to you next week.

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.