bannerimage

Ervaring Loes Aalbers met Nederland Slank

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 september 2019

bannerimage

Ervaring Loes Aalbers met Nederland Slank

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

 

Hoi Liesbeth,

Hoe gaat het? Is het druk bij jullie want ik kan me voorstellen dat je groeit, zeker nu bekend is geworden dat de helft van Nederland ook is gegroeid maar dan in de breedte. Het is idd opvallend zoveel veel te dikke mensen er zijn .

Gelukkig kan ik het goed in de hand houden en blijf ik rond de 88 maar de rem gaat er onmiddellijk weer op als ik daarboven kom. Mijn kast puilt nog uit door de ‘dikke’ kleding die ik nu maar eens weg ga doen. Lekker.......

Ik was even bang dat het verkeerd ging door de chemopillen die ik moet slikken maar dat blijkt mee te vallen. 

Hoe dan ook, ik ben nog steeds heel blij dat ik mezelf Nederland slank heb gegund. Want zo is het tenslotte..... de zelf-gun-factor aanzetten!

Dank je wel Liesbeth en ik wens je heeeel veel succes in het redden van de rest van Nederland.

Fijn weekend en hartelijke groet,

Loes

Dit bericht was van 1 september 2017

 

Snel 10 kilo verliezen Afvallen en hormonen verbeteren

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.