bannerimage

Ervaringen Miranda

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
27 oktober 2016

Hoi allemaal, Ik ben Miranda Sips. Ik ben 25 jaar oud, ben getrouwd, heb een zoontje van 2 jaar en ik woon in Zevenbergen.

Mijn gewicht is altijd net te laag, ik heb dus ondergewicht. Daarom wil ik graag aankomen en wil minder klachten hebben. Ik hoop dit met het Nederland Slank programma te kunnen bereiken.

miranda-fotoIk ben in 2012 afgestudeerd als diëtist. Als klein meisje was ik al veel met voeding bezig. Ik was vaak in de keuken te vinden bij mijn opa (chefkok) waar we samen van alles en nog wat kookten en daarom was de keuze om voeding en diëtetiek te gaan studeren een logische keuze. Maar ook ik houd erg van lekkere dingen, zelf taart/cake bakken doe ik graag. Ik ben benieuwd hoe het eten en koken met de producten in mijn voedingsplan gaan bevallen.

Ik ga jullie de komende weken op de hoogte houden van mijn Nederland Slank ervaring en ik ga ook elke week een recept met jullie delen.

Mijn doelen/verwachtingen:

Door het volgen van het programma hoop ik de volgende dingen te bereiken:

  • Gewicht: Ik zit met mijn gewicht altijd net te laag en heb dus ondergewicht, daarom wil ik graag aankomen tot 55 kg.
  • Huid: Ik heb regelmatig last van onzuiverheden en ik wil dit graag verminderen.
  • Hoofdpijn: Ik heb met name de week voor mijn menstruatie erg last van hoofdpijn, hier wil ik ook graag vanaf!

Evaluatie van week 1

Ik ben natuurlijk begonnen met de voorbereidingsfase. Ik heb deze 2 dagen alleen maar rijst gegeten en veel water gedronken om zo mijn lichaam te reinigen. Daarna ben ik op maandag begonnen aan de strenge fase, dus 3 keer per dag eten (ontbijt, lunch en avond eten) met daarbij de keuze uit 3 verschillende maaltijden. Het “maar” 3 keer per dag eten vond ik echt even wennen, aangezien ik normaal altijd wel tussendoortjes nam.

Om het volgen van het plan goed voor elkaar te krijgen in combinatie met mijn werk, partner en zoontje heb ik voor de hele week mijn maaltijden vooruit gepland en bijna alles in één keer gekocht. Ik heb deze week nog apart voor hun gekookt, maar ze zaten met zulke watertanden te kijken naar mijn maaltijden dat ze vanaf volgende week gewoon hetzelfde eten. Mijn zoontje weigerde aan het eind van de week zelfs iets anders te eten dan ik, haha.

De eerste paar dagen had ik nog weleens honger tussen de maaltijden door, maar ik merk dat dit steeds minder wordt, gelukkig.  Zoals te zien is in de tabel ben ik deze week afgevallen, wat goed is tijdens de strenge fase. Na de strenge fase ga ik als het goed is aankomen. Ondanks dat ik ben afgevallen voel ik me wel goed, ik heb genoeg energie. Ik heb deze week geen hoofdpijn gehad. Ik heb deze week ook al kleine verbetering gezien m.b.t. mijn huid, dus ik ben erg benieuwd of dit zich verder gaat verbeteren. Ik merk ook dat mijn humeur beter is, normaal had vaak last van humeur switchen, maar ik merk dat ik nu vrolijker ben.

meterstanden-miranda

 

 

 

 

 

 

 

knackebrod-miranda

Recept

Ik heb dit recept tijdens mijn lunch gegeten.
- portie kikkererwten
- halve avocado (geprakt)
- portie komkommer
- portie (oranje) paprika
- Bieslook, peterselie, kerrie, zout en peper naar smaak toevoegen.

Ik heb de komkommer en de paprika klein gesneden en aan de kikkererwten toegevoegd. Daarna heb ik de geprakte avocado er doorheen gemengd (als een soort “dressing”) en het geheel daarna gekruid en met rogge knäckebröd gegeten.

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn