jorieke-nederland

Even voorstellen. Blogster Kelly stelt zich voor

Geschreven door: Kelly van der Pol
16 juli 2017

Hoi,

Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Kelly, 29 jaar, getrouwd, moeder van een dochter van 7 en een zoontje van 5. Ik ben werkzaam in de zorg in een combinatie functie administratief medewerkster en verzorgende IG op een dagbehandeling voor dementerende. Daarnaast heb ik een eigen blog Healthy Kelly , door deze blog ben ik ook in aanraking gekomen met Nederland Slank.

Al jaren ben ik bezig met mijn gewicht en ik ben zelfs al eens succesvol 25 kg afgevallen. Helaas kwamen er toen allemaal wat dingen tussen; druk, wat privé probleempjes etc etc. waardoor ik weer een aantal kilo ben aangekomen. Ik zal maar eerlijk zijn: 12 kg zit er weer bij, al kan ik gek genoeg nog wel dezelfde kleding aan??? Mijn man zei al "Kelly volgens mij ben je weer dikker aan het worden" en ja natuurlijk zag ik dat zelf ook, maar ik stak mijn kop in het zand. Totdat ik uiteindelijk tot de conclusie kwam: nu moet er echt weer iets gebeuren!!!!!

Kelly-Nederland-Slank

Ik ben weer aan de slag gegaan met gezond eten en meer bewegen, maar jammer genoeg heeft dat tot nu toe niet zo heel veel effect, waardoor de motivatie helaas ook weer wat minder wordt. Toen ik in gesprek ging met Liesbeth vertelde ze mij dat het misschien ook wel kan zijn dat ik toch nog de onjuiste voeding binnen krijg en niet helemaal in balans ben, daar zal enigzins wel waarheid in zitten. Liesbeth vertelde me dat er wellicht producten zijn waar ik niet goed tegen kan en dat ik daardoor dus ook niet goed zal afvallen. Daarnaast denk ik dat ik mijn lichaam inmiddels aardig naar de "knoppen" heb geholpen door al die afslank pogingen, en de succesvolle pogingen om vervolgens weer aan te komen. Mijn lichaam weet natuurlijk niet wat er gebeurd en zal steeds weer "Alarmbellen" laten rinkelen als ik weer eens een poging doe.

Aankomende donderdag 20 juli gaat mijn bloed geprikt worden. Ik hoop daarna snel de uitslagen te hebben, zodat ik weet wat ik wel en beter niet kan eten, en hopelijk gaat het dan goed komen. Ik ga deze uitdaging aan om mijn lichaam weer in balans te krijgen. Daarnaast hoop ik ook wat "gezelliger" te worden thuis. Mijn stemming is namelijk niet altijd optimaal, omdat ik vaak ook nog eens erg moe ben.

Vanaf nu zal ik jullie ook op de hoogte gaan houden van mijn avonturen en zul je hier regelmatig een update vinden. Maar nu ga ik eerst even afwachten op het onderzoek en alle uitslagen....

Tot snel!

Liefs,
Kelly

Kelly van der Pol

Geschreven door: Kelly van der Pol