bannerimage

Fysiek en mentaal gezond met ontstekingsremmende voeding op maat

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
21 maart 2024

Het juiste dieet speelt niet alleen een belangrijke rol voor ons lichaam, maar ook voor onze mentale conditie.

Ons brein heeft veel voedingsstoffen nodig om optimaal te kunnen functioneren. Hieronder vallen omega-3 vetzuren, antioxidanten, vitaminen en mineralen. Een uitgebalanceerd dieet kan helpen de prestaties van onze hersenen te verbeteren.

Darmgezondheid speelt ook een grote rol in onze mentale conditie. Een gezonde darm draagt bij aan de productie van neurotransmitters die onze stemming en cognitieve werking beïnvloeden.

Natuurlijk mag je ook niet vergeten dat er voldoende gedronken wordt. Wanneer we uitgedroogd zijn, kan dit de cognitieve functie negatief beïnvloeden en leiden tot stemmingswisselingen.

Door bewust te zijn van onze voeding en bewust te zijn van een uitgebalanceerd en voedzaam dieet, kunnen we niet alleen onze fysieke gezondheid verbeteren, maar ook onze mentale conditie. 🌟💪

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn