Nederland-Slank-4

Geen buikpijn meer. Wel lekkere recepten

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
08 juli 2017

Eindelijk gewoon eten wat je lekker vindt en toch afvallen. Maggy is in augustus gaan eten volgens haar persoonlijke voedingsplan en inmiddels ruim 22 kilo afgevallen. Elke week valt zij gemiddeld 1,5 kilo af. Haar uiteindelijke streven is om 30 kilo in totaal af te vallen. Nederland Slank helpt je met afvallen, maar ook veel gezondheidsklachten verdwijnen als je gaat eten volgens je eigen voedingsplan.

 

Maggy-1-petrina Maggy viel 23 kilo af in 3 maanden.

 

 

Geen buikpijn meer maar een boekje vol creatieve, supergezonde recepten

 Ik was al een tijd bezig om uit te zoeken waarom ik altijd buikpijn had. Diverse testen om te zien of ik intolerant was voor bepaalde producten als tarwe of zuivel, leverden weinig op. Daarbij wilde ik graag afvallen. Ik had al eerder pogingen ondernomen om af te vallen door te sporten en door anders te eten, maar dat leverde weinig tot niets op.

Een kennis van mijn moeder had het programma van Nederland Slank gevolgd met veel succes. Ik was in die tijd al een tijd aan het uitvinden waarom ik altijd zo’n buikpijn had. Ik kwam er maar niet achter.

net even anders eten

Toen ben ik met het plan begonnen. De eerste twee dagen vond ik lastig, en in de eerste twee weken was ik wat vermoeid. Daarna begonnen de resultaten; ik voelde me heel goed en het afvallen verliep heel vlotjes.

mijn eigen foodie insta

Nu heb ik, ter inspiratie, een eigen Instagram account (maggsfood) voor lekkere recepten en volg ik andere mensen die graag koken. De recepten die ik vind, bouw ik om naar de regels uit mijn plan. Ik vind het ook leuk om op de besloten Facebook pagina van Nederland Slank recepten op te zoeken en uit te proberen. Zo ben ik nu de pittenmuffins aan het maken. Ik at altijd graag vis, maar in mijn plan las ik dat ik geen zalm mocht. Daar heb ik me netjes aan gehouden. Heel af en toe eet ik wel weer zalm als ik in een restaurant ben.

altijd lekker en gezond eten

Moeilijke momenten heb ik eigenlijk niet gekend, de uitdaging ligt in het vinden van een goede combinatie.  Bij verjaardagen vraag ik vaak wat er gegeten gaat worden, soms eet ik wel mee maar bij bijvoorbeeld friet met kroketten neem ik lekker mijn eigen eten mee, bijvoorbeeld een bakje kikkererwtenpasta met groente. Dan kijken mensen je soms eerst even raar aan maar als je het verteld is iedereen wel onder de indruk van mijn overtuiging. Aan de andere kant krijgen ze vaak trek in wat ik voor mezelf heb gemaakt, want dat ziet er altijd heerlijk uit.

De complimenten over mijn afvallen zijn enorm. De leukste complimenten zijn wel van mensen die je niet zo vaak ziet, de mensen die echt versteld staan van het verschil, dan realiseer je zelf ook wel dat je echt veel bent afgevallen.

Hoogtepunt? Sinds ik ben begonnen, heb ik geen buikpijn meer.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn