Nederland-Slank-Mar-12-2024-06-57-01-1280-AM

Gerda van der Puyl: Mijn verhaal

Geschreven door: Rachida Lachhab
15 januari 2020

Gerda van der Puyl

Het was mijn doel om met Nederland Slank 26 kilo af te vallen.  Dit bereikte ik al binnen 4 maanden.
Omdat dit zo goed ging heb ik mijn streefgewicht nog 4 kilo verlaagd, dit is gelukt en daarmee was ik 30 kilo lichter! Nu ben ik met fase 3 bezig en ik geniet enorm van de sjoemelmaaltijd één keer per week. Dat gaat prima, er is nu zelfs 32 kilo af, dus af en toe weeg ik wat meer groente of fruit af dan mijn lijst aangeeft.

Alles wat jullie beloofden is voor mij uitgekomen, geen lichamelijke klachten meer, longproblemen, gewrichtspijnen en slapeloosheid zijn weg en wat voor mij super was is het feit dat ik geen honger had en helemaal niet taalde naar snoep of koek. Dit was met andere diëten wel anders in het verleden. Dan liep ik in de winkel en kwam vaak in de verleiding om toch wat extra te nemen, waar ik dan aan toegaf.

GerdaJaren was ik een voorbeeld van het jojo-effect. Mijn garderobe heb ik nu flink uitgedund, alle maten vanaf maat 50 heb ik aan het goede doel geschonken en nu heb ik alleen nog maat 38/40, het jojo-effect heb ik afgezworen, dat gaat mij niet meer gebeuren. Van de opmerkingen “wat zie je er goed uit” of “ik herkende je niet, wat heb je gedaan?” word ik super blij, dat is echt kicken.

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Gerda? Vraag dan nu hier een gratis consult aan!

 

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida: Orthomoleculair Therapeut, Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding Mijn naam is Rachida en ik ben gepassioneerd over gezondheid en voeding. Met een uitgebreide achtergrond in voeding en orthomoleculaire therapie, ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om hun welzijn te verbeteren en een gezondere levensstijl te bereiken. Mijn reis begon aan de Haagsche Hogeschool, waar ik afstudeerde als diëtist. Ik geloof sterk in de kracht van voeding als basis voor een gezond leven. Daarom heb ik me verder gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie via Natura Foundation, waar ik lid ben van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Deze holistische benadering van gezondheid richt zich op het optimaliseren van de juiste voedingsstoffen in het lichaam voor een optimaal functioneren. Mijn toewijding aan voortdurende educatie heeft me ook geleid naar de wereld van epigenetica. Ik heb zowel de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 als level 2 voltooid, en ik ben gespecialiseerd in de epigenetica van ADHD. Dit heeft mijn begrip van de complexe relatie tussen genetica, omgevingsfactoren en gezondheid verdiept. Naast mijn klinische werkzaamheden als diëtist en orthomoleculair therapeut, ben ik ook een actieve spreker en docent op het gebied van gezondheid en voeding. Ik geloof in het delen van kennis en het inspireren van anderen om bewuste keuzes te maken voor hun gezondheid. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Ik ben er trots op dat ik een rol mag spelen in het helpen van anderen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en een welzijnsniveau te bereiken dat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Laten we samenwerken aan jouw optimale gezondheid en welzijn. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Rachida Orthomoleculair Therapeut (lid MBOG) & Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding