bannerimage

Gerda van der Puyl: Mijn verhaal

Geschreven door: Rachida Lachhab
15 januari 2020

bannerimage

Gerda van der Puyl: Mijn verhaal

Geschreven door: Rachida Lachhab

Gerda van der Puyl

Het was mijn doel om met Nederland Slank 26 kilo af te vallen.  Dit bereikte ik al binnen 4 maanden.
Omdat dit zo goed ging heb ik mijn streefgewicht nog 4 kilo verlaagd, dit is gelukt en daarmee was ik 30 kilo lichter! Nu ben ik met fase 3 bezig en ik geniet enorm van de sjoemelmaaltijd één keer per week. Dat gaat prima, er is nu zelfs 32 kilo af, dus af en toe weeg ik wat meer groente of fruit af dan mijn lijst aangeeft.

Alles wat jullie beloofden is voor mij uitgekomen, geen lichamelijke klachten meer, longproblemen, gewrichtspijnen en slapeloosheid zijn weg en wat voor mij super was is het feit dat ik geen honger had en helemaal niet taalde naar snoep of koek. Dit was met andere diëten wel anders in het verleden. Dan liep ik in de winkel en kwam vaak in de verleiding om toch wat extra te nemen, waar ik dan aan toegaf.

Gerda van der Puyl(1)Jaren was ik een voorbeeld van het jojo-effect. Mijn garderobe heb ik nu flink uitgedund, alle maten vanaf maat 50 heb ik aan het goede doel geschonken en nu heb ik alleen nog maat 38/40, het jojo-effect heb ik afgezworen, dat gaat mij niet meer gebeuren. Van de opmerkingen “wat zie je er goed uit” of “ik herkende je niet, wat heb je gedaan?” word ik super blij, dat is echt kicken.

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Gerda? Vraag dan nu hier een gratis consult aan!

 

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida is Orthomoleculair Therapeut en Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, spreker en docent. Ze studeerde af aan de Haagsche Hogeschool als diëtist en Orthomoleculair Therapeut werd ze bij Natura Foundation. Daarnaast heeft ze de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 en 2 en de Epigenetica van ADHD gevolgd.