virus-1

Gevaren van Bloed van mRNA COVID-19 Vaccin-ontvangers

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
27 mei 2024

Japanse onderzoekers waarschuwen voor de risico's van het gebruik van bloed van ontvangers van mRNA COVID-19 vaccins. Ze benadrukken de mogelijke dodelijke effecten en roepen op tot dringende actie om de wereldwijde bloedvoorraad te beveiligen. Bloed dat verontreinigd is met prion-achtige structuren uit het spike-eiwit kan fataal zijn, en er zijn zorgen over de overdracht van schadelijke eiwitten via exosomen ("shedding") en auto-immuunziekten door componenten zoals lipidenanodeeltjes (LNPs).

Belangrijkste Risico's

  1. Prion-achtige Structuren:

    • Spike-eiwitten kunnen prion-achtige structuren bevatten die neurodegeneratieve ziekten zoals Creutzfeldt-Jakob kunnen veroorzaken.
    • Er is een risico dat deze structuren via bloedtransfusies worden overgedragen, wat moeilijk te detecteren en te behandelen is.

  2. Auto-immuunziekten:

    • LNPs en RNA pseudouridylatie in de vaccins kunnen auto-immuunziekten veroorzaken door abnormale eiwitten te produceren.
    • Dit kan leiden tot langdurige ontstekingen en immuundysfunctie.

Voorstellen voor Veilige Bloedinzameling

De onderzoekers stellen voor om uitgebreide donorinterviews, afwachttijden en een reeks tests in te voeren om de veiligheid van bloedproducten te garanderen. Ze pleiten voor het testen van zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde personen om besmetting met spike-eiwitten of gemodificeerde mRNA te detecteren en verontreinigde bloedproducten weg te gooien totdat effectieve verwijderingsmethoden zijn ontwikkeld.

Oproep tot Actie

De onderzoekers roepen op tot het opschorten van alle gen-gebaseerde vaccins en een rigoureuze risico-batenanalyse. Ze benadrukken de noodzaak van concrete stappen door landen en organisaties om de geïdentificeerde risico's aan te pakken en te beheersen.

 

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/05/27/blood-supply-contamination.aspx

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn
Gevaren van Bloed van mRNA COVID-19 Vaccin-ontvangers
1:55