bannerimage

Harry: "Mensen kijken echt anders naar je"

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
18 januari 2020

bannerimage

Harry: "Mensen kijken echt anders naar je"

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

De ervaring van Harry met het Nederland Slank programma.

'Mensen kijken echt anders naar je als je dik bent.'

 

 

 

"Gestart op 23 mei 2015 met een gewicht van 137,4 kg. Een BMI van 35,4. Volgens de Hartstichting is er sprake van extreme obesitas. Een hoog risico op hart en vaatziekten.
Nu op 6 november 2015 een gewicht van 96,3 kg. Een BMI van 24,8. Een gezond gewicht! Sinds 1995 voor het eerst weer onder de 97 kg. 41 kilo kwijt. Ik heb me zelden zo'n rijk en gelukkig mens gevoeld. Een geweldige prestatie noemen mensen het. Het was eerlijk niet heel moeilijk. Gewoon eten wat je mag eten; niet snoepen en een geweldige vrouw naast je hebben."*

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.